Williams is Mister Bear Nederland 2014Amsterdam. Williams is Mister Bear Nederland 2014. Williams heeft de scherp verkregen in Amsterdam op de eerste BearPride Amsterdam 2014.

Williams is 39 jaar oud en werk als dokter.  Vorig jaar kreeg hij een verbindenis met de man die hij lief te hebben en zo had hij zijn naam had veranderd in heer Williams.

Mensen vroegen hem vaak waarom zou hij zou deelnemen aan de Mr Bear verkiezing.  Hij persoonlijk denk dat het leuk is om deel te nemen en andere gelijkgezinde mensen te ontmoeten. Alle andere deelnemers (Gert Schans , Henk Heijenga , Chris Van Vianen en Rob Schenkel) zijn ook zo aardig geweest en vriendelijk tijdens de wedstrijd voorbereidingen.

In de afgelopen 3 jaar leeft hij in de grote stad Amsterdam maar oorspronkelijk kom hij uit een kleine stad Twente (NL) en dat is de plaats waar vaak de lange mensen komen uit in het Oosten van Nederland. Hij is zowel een trotse Amsterdammer en trots ' Tukker '. Iets wat zeer goed opvalt is zijn grootte 2,00 m , 125kg en schoenmaat 50. Hij gaat naar de sportschool 5 keer per week en houdt van bodybuilding. Hij is geclassificeerd als een echte musclebear.

Hij vind ook dat er niets is om te schamen mee te doen aan de Mr.Bear Verkiezingen die plaats had bij het Bear-Nessary party in Odeon.
Bron / auteur : Gaybars.eu

Foto's: GayOut


Bearpride Amsterdam en Mr.Bear NL


       

Ex on the Beach in Denhaag Vrijdag 25 mei zal de cast van het nieuwe seizoen van MTVís Ex on the Beach: Double Dutch aanwezig zijn tijdens het heterovriendelijke feest Popcake, in The Penthouse in Den Haag.

Alkmaar Pride weekend Vanaf woensdag 23 mei start voor de negende keer het Alkmaar Pride weekend. De start van het roze festival seizoen! Het thema van de Alkmaar Pride 2018 is Embrace.

OUTmusic Award voor Toy Het Israëlisch liedje 'TOY' gaat volgens de Europese gay-kijkers van OUTtv dit jaar het Eurovisiesongfestival winnen en verdient daarom de felbegeerde OUTmusic Award.

Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019 Huwelijk 'Ja ik wil'.
Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019, Stereo Sunday en VenloPartners zoeken bijzonder stel voor huwelijk in roze opblaaskerk.


De Pop-up gaybar in Utrecht op koningsdag Heterovriendelijk feest Popcake wil een breder publiek aanspreken tijdens Koningsnacht, op donderdag 26 april.De Pop-up gaybar in Utrecht.

Homo's aangevallen vanuit afspraak uit Grindr Verschillende homo's in de val gelokt en aangevallen na afspraakje met datingapp Grindr op een afgelegen plek in Dordrecht.

Kenan Sakalli is Mister Bear Nederland 2018 En we hebben een nieuwe Mister Bear Nederland 2018 : Kenan Sakalli.