Williams is Mister Bear Nederland 2014Amsterdam. Williams is Mister Bear Nederland 2014. Williams heeft de scherp verkregen in Amsterdam op de eerste BearPride Amsterdam 2014.

Williams is 39 jaar oud en werk als dokter.  Vorig jaar kreeg hij een verbindenis met de man die hij lief te hebben en zo had hij zijn naam had veranderd in heer Williams.

Mensen vroegen hem vaak waarom zou hij zou deelnemen aan de Mr Bear verkiezing.  Hij persoonlijk denk dat het leuk is om deel te nemen en andere gelijkgezinde mensen te ontmoeten. Alle andere deelnemers (Gert Schans , Henk Heijenga , Chris Van Vianen en Rob Schenkel) zijn ook zo aardig geweest en vriendelijk tijdens de wedstrijd voorbereidingen.

In de afgelopen 3 jaar leeft hij in de grote stad Amsterdam maar oorspronkelijk kom hij uit een kleine stad Twente (NL) en dat is de plaats waar vaak de lange mensen komen uit in het Oosten van Nederland. Hij is zowel een trotse Amsterdammer en trots ' Tukker '. Iets wat zeer goed opvalt is zijn grootte 2,00 m , 125kg en schoenmaat 50. Hij gaat naar de sportschool 5 keer per week en houdt van bodybuilding. Hij is geclassificeerd als een echte musclebear.

Hij vind ook dat er niets is om te schamen mee te doen aan de Mr.Bear Verkiezingen die plaats had bij het Bear-Nessary party in Odeon.
Bron / auteur : Gaybars.eu

Foto's: GayOut


Bearpride Amsterdam en Mr.Bear NL


       

Amsterdam Bear Weekend 2018 Het Amsterdam Bear Weekend (ABW) vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 5 maart. Het belooft een feestelijk, inhoudelijk, maar vooral gezellig event te worden.

Het Homomonument in Amsterdam is beschermd Het Homomonument in Amsterdam aan de Westermarkt krijgt de status gemeentelijk monument. Het monument werd onthuld op 5 september 1987 en is ontworpen door kunstenaar Karin Daan.

Deelnemers Botenparade 2018 zijn bekend De organisatie van Pride Amsterdam wil dit jaar met de traditionele botenparade vooral aandacht vragen voor de mensenrechten in de wereld. Thema van de Pride is 'Heroes'.

Ambassadeurs Pride Amsterdam 2018 Leona Maas (20) ,Mieke Martelhoff (70),Vanny Reyes (45),Jip van Leeuwen (75),Jackson (40),Serdar Manavoglu (40) en Jennifer Hopelezz (55) zijn de 8 ambassadeurs van Pride Amsterdam 2018.

Alkmaar Pride 2018 thema is Embrace Dit jaar is alweer voor de negende keer 24 t/m 27 mei 2018 ,Alkmaar Pride weekend. Dit gebeurt op het laatste weekend van mei . Het thema van de Alkmaar Pride 2018 is "Embrace".

Bear-Necessity viert 10de verjaardag Bear Necessity viert hun 10de Verjaardag op 3 februari 2018 in Club Panama Amsterdam. 10 jaar geleden begon Bear-Necessity in Amsterdam met het organiseren van bear feestjes.

Popcake Den Haag bestaat 5 jaar Op Vrijdag 26 januari is het 5 jaar geleden dat Popcake Den Haag begon . Popcake is het popfeest dat om de twee maanden wordt georganiseerd in Den Haag.