Sharon Doorson op Haagse Popcake boot EuroprideAmsterdam. Tijdens de Canal Pride op zaterdag 6 augustus staat Sharon Doorson voor 'universal love' op de thema-boot 'I love who I want' van het Haagse roze feest Popcake.

'De wereld heeft een liefdevolle touch nodig', aldus Sharon. Die deze week met haar single 'Touch me there' de tipparade is binnengekomen. 'Heerlijk om onze vrijheid te mogen vieren op de Popcake-boot. Ik vind dat iedereen ten alle tijden zichzelf moet kunnen zijn en dat iedereen vrij is om te bepalen met wie je de liefde wilt delen. We zijn allemaal gelijk, let's celebrate it! '

Pophits van de jaren ’90 hits tot nu:

Popcake is een heterovriendelijke feest dat zes keer per jaar wordt gehouden op de 42ste verdieping van het Haagse Penthouse met pophits uit de jaren '90 tot nu.

'Sharon Doorson is met twee gouden hitsingles en een alarmschijf niet meer weg te denken uit de Europese (gay)clubs'. En dat haar nieuwe single 'Touch Me There' een remake van de '90s hit van Total Touch is, is natuurlijk een super match, aldus de organisatie.

Het thema van de Gaypride dit jaar is JOIN (verbinden, aansluiten). Als hetrovriendelijk –feest scheppen we met Popcake, al 3 jaar een omgeving waar homo's, lesbiennes, bi's en hetero's zichzelf kunnen en mogen zijn. Mede dankzij de hulp van Gamestate en The Penthouse zal de Popcake-boot dat tijdens de Canal Pride in de Amsterdamse grachten uitdragen. Dat naast DJ Menno de Boer en DJ Aiscream, ook Sharon Doorson op de Popcake – boot staat, is voor ons de kers op de Popcake, aldus de organisator Luuk Wessels
Bron / auteur : Gaybars.eu
Foto: 8Ball Music


Bars en clubs in Amsterdam
       

Amsterdam Bear Weekend 2018 Het Amsterdam Bear Weekend (ABW) vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 5 maart. Het belooft een feestelijk, inhoudelijk, maar vooral gezellig event te worden.

Het Homomonument in Amsterdam is beschermd Het Homomonument in Amsterdam aan de Westermarkt krijgt de status gemeentelijk monument. Het monument werd onthuld op 5 september 1987 en is ontworpen door kunstenaar Karin Daan.

Deelnemers Botenparade 2018 zijn bekend De organisatie van Pride Amsterdam wil dit jaar met de traditionele botenparade vooral aandacht vragen voor de mensenrechten in de wereld. Thema van de Pride is 'Heroes'.

Ambassadeurs Pride Amsterdam 2018 Leona Maas (20) ,Mieke Martelhoff (70),Vanny Reyes (45),Jip van Leeuwen (75),Jackson (40),Serdar Manavoglu (40) en Jennifer Hopelezz (55) zijn de 8 ambassadeurs van Pride Amsterdam 2018.

Alkmaar Pride 2018 thema is Embrace Dit jaar is alweer voor de negende keer 24 t/m 27 mei 2018 ,Alkmaar Pride weekend. Dit gebeurt op het laatste weekend van mei . Het thema van de Alkmaar Pride 2018 is "Embrace".

Bear-Necessity viert 10de verjaardag Bear Necessity viert hun 10de Verjaardag op 3 februari 2018 in Club Panama Amsterdam. 10 jaar geleden begon Bear-Necessity in Amsterdam met het organiseren van bear feestjes.

Popcake Den Haag bestaat 5 jaar Op Vrijdag 26 januari is het 5 jaar geleden dat Popcake Den Haag begon . Popcake is het popfeest dat om de twee maanden wordt georganiseerd in Den Haag.