Pride at the Beach in Zandvoort op 2017Amsterdam. Drie dagen Pride-feesten in de badplaats tijdens festival Pride Amsterdam naar Zandvoort met "Pride at the Beach".

Pride Amsterdam maakt dit jaar een uitstapje naar Zandvoort. Onder het motto: "Pride at the Beach", staat de badplaats van maandag 31 juli tot woensdag 2 augustus in het teken van diversiteit. De regenboogvlag wappert in Zandvoort en de badplaats viert diversiteit met een spetterend programma.

De activiteiten in Zandvoort passen uitstekend bij de wens om activiteiten te spreiden in de regio. " waar kan dat dan beter dan "Amsterdam Beach", zegt wethouder Gert , Toonen van de gemeente Zandvoort. "Het is niet meer dan logisch dat Zandvoort, met haar rijke gay-historie, als eerste gemeente in de Metropool Regio Amsterdam aanhaakt bij Pride Amsterdam. In de aanloop naar het evenement heb ik mij ingezet om een regenboogzebrapad mogelijk te maken. De kleuren benadrukken met een sprankeling het belang van tolerantie en verdraagzaamheid in het leven van alledag. Maar we vieren natuurlijk ook de vooruitgang, de vrijheid om ook in Zandvoort te zijn wie je bent en om te houden van wie je wilt. Voor iedereen. Door iedereen!"

Pride at the Beach wordt op maandag 31 juli om 16.00 uur officieel geopend door wethouder Gert-Jan Bluijs van de gemeente Zandvoort, directeur Lucien Spee van Pride Amsterdam en Pride Ambassadrice Niki Today. Dit is tevens het startsein voor het openingsfeest op het Raadhuisplein met optredens van Anita Meijer, Niki Today en Shary-An, DJ Didier, Pete Statham, DJ Arijan Joosten en DJ BoMonde.

In totaal worden er in Zandvoort drie dagen lang allerlei activiteiten georganiseerd. Naast een kleurrijke parade van het Stationsplein via de boulevard naar het centrum is er voor iedereen wat te zien en te doen!

'Zon, zee, strand en feesten' tijdens 'Pride at the Beach'. Wat wil ' je nog meer?

Bron / auteur : Gaybars.eu

Bars en clubs in Amsterdam
       

Amsterdam Bear Weekend 2018 Het Amsterdam Bear Weekend (ABW) vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 5 maart. Het belooft een feestelijk, inhoudelijk, maar vooral gezellig event te worden.

Het Homomonument in Amsterdam is beschermd Het Homomonument in Amsterdam aan de Westermarkt krijgt de status gemeentelijk monument. Het monument werd onthuld op 5 september 1987 en is ontworpen door kunstenaar Karin Daan.

Deelnemers Botenparade 2018 zijn bekend De organisatie van Pride Amsterdam wil dit jaar met de traditionele botenparade vooral aandacht vragen voor de mensenrechten in de wereld. Thema van de Pride is 'Heroes'.

Ambassadeurs Pride Amsterdam 2018 Leona Maas (20) ,Mieke Martelhoff (70),Vanny Reyes (45),Jip van Leeuwen (75),Jackson (40),Serdar Manavoglu (40) en Jennifer Hopelezz (55) zijn de 8 ambassadeurs van Pride Amsterdam 2018.

Alkmaar Pride 2018 thema is Embrace Dit jaar is alweer voor de negende keer 24 t/m 27 mei 2018 ,Alkmaar Pride weekend. Dit gebeurt op het laatste weekend van mei . Het thema van de Alkmaar Pride 2018 is "Embrace".

Bear-Necessity viert 10de verjaardag Bear Necessity viert hun 10de Verjaardag op 3 februari 2018 in Club Panama Amsterdam. 10 jaar geleden begon Bear-Necessity in Amsterdam met het organiseren van bear feestjes.

Popcake Den Haag bestaat 5 jaar Op Vrijdag 26 januari is het 5 jaar geleden dat Popcake Den Haag begon . Popcake is het popfeest dat om de twee maanden wordt georganiseerd in Den Haag.