Pride at the Beach in Zandvoort op 2017Amsterdam. Drie dagen Pride-feesten in de badplaats tijdens festival Pride Amsterdam naar Zandvoort met "Pride at the Beach".

Pride Amsterdam maakt dit jaar een uitstapje naar Zandvoort. Onder het motto: "Pride at the Beach", staat de badplaats van maandag 31 juli tot woensdag 2 augustus in het teken van diversiteit. De regenboogvlag wappert in Zandvoort en de badplaats viert diversiteit met een spetterend programma.

De activiteiten in Zandvoort passen uitstekend bij de wens om activiteiten te spreiden in de regio. " waar kan dat dan beter dan "Amsterdam Beach", zegt wethouder Gert , Toonen van de gemeente Zandvoort. "Het is niet meer dan logisch dat Zandvoort, met haar rijke gay-historie, als eerste gemeente in de Metropool Regio Amsterdam aanhaakt bij Pride Amsterdam. In de aanloop naar het evenement heb ik mij ingezet om een regenboogzebrapad mogelijk te maken. De kleuren benadrukken met een sprankeling het belang van tolerantie en verdraagzaamheid in het leven van alledag. Maar we vieren natuurlijk ook de vooruitgang, de vrijheid om ook in Zandvoort te zijn wie je bent en om te houden van wie je wilt. Voor iedereen. Door iedereen!"

Pride at the Beach wordt op maandag 31 juli om 16.00 uur officieel geopend door wethouder Gert-Jan Bluijs van de gemeente Zandvoort, directeur Lucien Spee van Pride Amsterdam en Pride Ambassadrice Niki Today. Dit is tevens het startsein voor het openingsfeest op het Raadhuisplein met optredens van Anita Meijer, Niki Today en Shary-An, DJ Didier, Pete Statham, DJ Arijan Joosten en DJ BoMonde.

In totaal worden er in Zandvoort drie dagen lang allerlei activiteiten georganiseerd. Naast een kleurrijke parade van het Stationsplein via de boulevard naar het centrum is er voor iedereen wat te zien en te doen!

'Zon, zee, strand en feesten' tijdens 'Pride at the Beach'. Wat wil ' je nog meer?

Bron / auteur : Gaybars.eu

Bars en clubs in Amsterdam
       

Ex on the Beach in Denhaag Vrijdag 25 mei zal de cast van het nieuwe seizoen van MTVís Ex on the Beach: Double Dutch aanwezig zijn tijdens het heterovriendelijke feest Popcake, in The Penthouse in Den Haag.

Alkmaar Pride weekend Vanaf woensdag 23 mei start voor de negende keer het Alkmaar Pride weekend. De start van het roze festival seizoen! Het thema van de Alkmaar Pride 2018 is Embrace.

OUTmusic Award voor Toy Het Israëlisch liedje 'TOY' gaat volgens de Europese gay-kijkers van OUTtv dit jaar het Eurovisiesongfestival winnen en verdient daarom de felbegeerde OUTmusic Award.

Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019 Huwelijk 'Ja ik wil'.
Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019, Stereo Sunday en VenloPartners zoeken bijzonder stel voor huwelijk in roze opblaaskerk.


De Pop-up gaybar in Utrecht op koningsdag Heterovriendelijk feest Popcake wil een breder publiek aanspreken tijdens Koningsnacht, op donderdag 26 april.De Pop-up gaybar in Utrecht.

Homo's aangevallen vanuit afspraak uit Grindr Verschillende homo's in de val gelokt en aangevallen na afspraakje met datingapp Grindr op een afgelegen plek in Dordrecht.

Kenan Sakalli is Mister Bear Nederland 2018 En we hebben een nieuwe Mister Bear Nederland 2018 : Kenan Sakalli.