Mister Bear Netherlands 2016Amsterdam. Henk Heijgenga is de nieuwe Mister Bear Netherlands 2016.

Hij zal Nederland vertegenwoordigen bij de verschillende Bear evenementen in binnen-en buitenland. Hij nam de titel over van Maurice die een succesvolle jaar gehad heeft en Maurice wenst dit ook toe aan Henk.

Henk is zeer gekend in de Bear gemeenschap en zal de titel met trost dragen. Henk werd verkozen uit 3 kandidaten tijdens een verkiezingshow in Club Church op 4 maart in Amsterdam.

Deze 3de editie van Mister Bear NL werd dit jaar georganiseerd door ARC Amsterdam Lowlanders. De ARC Amsterdam Lowlanders is de enige homo en hetero vriendelijke rugby team in Nederland. The Lowlanders maken deel uit van de Amstelveense Rugby Club (ARC).

De Mister Bear NL verkiezingen maken deel uit van de succesvolle Bearweekend Amsterdam waaronder verschillende Bear party's zoals Daddi in Club Eagle , Furball Amsterdam op vrijdag en de main party in Club Air gedaan door Bear-Necessity op zaterdag.

Verschillende bezoekers uit binnen -en buitenland bezoeken dit succesvol evenement in Amsterdam.
Bron / auteur : Mark Verbeeck

Bars en clubs in Amsterdam
       

Amsterdam Bear Weekend 2018 Het Amsterdam Bear Weekend (ABW) vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 5 maart. Het belooft een feestelijk, inhoudelijk, maar vooral gezellig event te worden.

Het Homomonument in Amsterdam is beschermd Het Homomonument in Amsterdam aan de Westermarkt krijgt de status gemeentelijk monument. Het monument werd onthuld op 5 september 1987 en is ontworpen door kunstenaar Karin Daan.

Deelnemers Botenparade 2018 zijn bekend De organisatie van Pride Amsterdam wil dit jaar met de traditionele botenparade vooral aandacht vragen voor de mensenrechten in de wereld. Thema van de Pride is 'Heroes'.

Ambassadeurs Pride Amsterdam 2018 Leona Maas (20) ,Mieke Martelhoff (70),Vanny Reyes (45),Jip van Leeuwen (75),Jackson (40),Serdar Manavoglu (40) en Jennifer Hopelezz (55) zijn de 8 ambassadeurs van Pride Amsterdam 2018.

Alkmaar Pride 2018 thema is Embrace Dit jaar is alweer voor de negende keer 24 t/m 27 mei 2018 ,Alkmaar Pride weekend. Dit gebeurt op het laatste weekend van mei . Het thema van de Alkmaar Pride 2018 is "Embrace".

Bear-Necessity viert 10de verjaardag Bear Necessity viert hun 10de Verjaardag op 3 februari 2018 in Club Panama Amsterdam. 10 jaar geleden begon Bear-Necessity in Amsterdam met het organiseren van bear feestjes.

Popcake Den Haag bestaat 5 jaar Op Vrijdag 26 januari is het 5 jaar geleden dat Popcake Den Haag begon . Popcake is het popfeest dat om de twee maanden wordt georganiseerd in Den Haag.