Mister Bear Netherlands 2016Amsterdam. Henk Heijgenga is de nieuwe Mister Bear Netherlands 2016.

Hij zal Nederland vertegenwoordigen bij de verschillende Bear evenementen in binnen-en buitenland. Hij nam de titel over van Maurice die een succesvolle jaar gehad heeft en Maurice wenst dit ook toe aan Henk.

Henk is zeer gekend in de Bear gemeenschap en zal de titel met trost dragen. Henk werd verkozen uit 3 kandidaten tijdens een verkiezingshow in Club Church op 4 maart in Amsterdam.

Deze 3de editie van Mister Bear NL werd dit jaar georganiseerd door ARC Amsterdam Lowlanders. De ARC Amsterdam Lowlanders is de enige homo en hetero vriendelijke rugby team in Nederland. The Lowlanders maken deel uit van de Amstelveense Rugby Club (ARC).

De Mister Bear NL verkiezingen maken deel uit van de succesvolle Bearweekend Amsterdam waaronder verschillende Bear party's zoals Daddi in Club Eagle , Furball Amsterdam op vrijdag en de main party in Club Air gedaan door Bear-Necessity op zaterdag.

Verschillende bezoekers uit binnen -en buitenland bezoeken dit succesvol evenement in Amsterdam.
Bron / auteur : Mark Verbeeck

Bars en clubs in Amsterdam
       

Ex on the Beach in Denhaag Vrijdag 25 mei zal de cast van het nieuwe seizoen van MTVís Ex on the Beach: Double Dutch aanwezig zijn tijdens het heterovriendelijke feest Popcake, in The Penthouse in Den Haag.

Alkmaar Pride weekend Vanaf woensdag 23 mei start voor de negende keer het Alkmaar Pride weekend. De start van het roze festival seizoen! Het thema van de Alkmaar Pride 2018 is Embrace.

OUTmusic Award voor Toy Het Israëlisch liedje 'TOY' gaat volgens de Europese gay-kijkers van OUTtv dit jaar het Eurovisiesongfestival winnen en verdient daarom de felbegeerde OUTmusic Award.

Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019 Huwelijk 'Ja ik wil'.
Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019, Stereo Sunday en VenloPartners zoeken bijzonder stel voor huwelijk in roze opblaaskerk.


De Pop-up gaybar in Utrecht op koningsdag Heterovriendelijk feest Popcake wil een breder publiek aanspreken tijdens Koningsnacht, op donderdag 26 april.De Pop-up gaybar in Utrecht.

Homo's aangevallen vanuit afspraak uit Grindr Verschillende homo's in de val gelokt en aangevallen na afspraakje met datingapp Grindr op een afgelegen plek in Dordrecht.

Kenan Sakalli is Mister Bear Nederland 2018 En we hebben een nieuwe Mister Bear Nederland 2018 : Kenan Sakalli.