Maurice D Eagle is Mr Bear NL 2015Amsterdam. Maurice D Eagle (Maurice den Arend) is Mr Bear Netherlands 2015.Na een immense show won hij van de 3 andere tegenkandidaten :Richard De Vries, Corne Bouman en John Mossde.

Maurice won de zeer begeerde sherp van Mr. Bear tijdens de Amsterdam Bear Pride 2015 party Bear-Necessity in Arena Hotel in Amsterdam. De sherp werd overhandigd door Mr.Bear NL 2014 Gert Williams. Maurice is een vliegtuig purser bij KLM en hij komt uit Rotterdam.

Maurice ondersteund ook het project van Fotograaf Hester Baks 'I AM LOVE' met de slagon : 'Love begins with yourself' en dit heeft hem ook tot winnaar gemaakt :'jezelf zijn'.Amsterdam Bear Pride Na het immense succes van de allereerste Bear Pride vorig jaar , vieren we nu de tweede Amsterdamse Bear Pride , van 19 tot 23 maart 2015. Amsterdam Bear Pride is het antwoord op de groeiende vraag van verschillende lokale Butch & Bear initiatieven uit de gay scene Amsterdam. Net als vorig jaar zal de 2015 editie enorm zijn, ondersteund door elke gay en gay-minded bedrijf die hier dichter komt bij de homo / bear gemeenschap Het programma zal bestaan uit een groot aantal sociale evenementen verspreid doorheen de hele stad Amsterdam. Er was een Canal Cruise, Officiële Bear Pride Party waaronder de Mister Bear Nederland verkiezing, Gear Bears, Lumberjack party, Underbears, Fur-Real, Daddi concept uit Ierland, Bear Necessity en nog veel meer... Amsterdam was even een Bear stad !
Bron / auteur : Gaybars.eu

Foto's: Gayout


Bars en clubs in Amsterdam
       

Amsterdam Bear Weekend 2018 Het Amsterdam Bear Weekend (ABW) vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 5 maart. Het belooft een feestelijk, inhoudelijk, maar vooral gezellig event te worden.

Het Homomonument in Amsterdam is beschermd Het Homomonument in Amsterdam aan de Westermarkt krijgt de status gemeentelijk monument. Het monument werd onthuld op 5 september 1987 en is ontworpen door kunstenaar Karin Daan.

Deelnemers Botenparade 2018 zijn bekend De organisatie van Pride Amsterdam wil dit jaar met de traditionele botenparade vooral aandacht vragen voor de mensenrechten in de wereld. Thema van de Pride is 'Heroes'.

Ambassadeurs Pride Amsterdam 2018 Leona Maas (20) ,Mieke Martelhoff (70),Vanny Reyes (45),Jip van Leeuwen (75),Jackson (40),Serdar Manavoglu (40) en Jennifer Hopelezz (55) zijn de 8 ambassadeurs van Pride Amsterdam 2018.

Alkmaar Pride 2018 thema is Embrace Dit jaar is alweer voor de negende keer 24 t/m 27 mei 2018 ,Alkmaar Pride weekend. Dit gebeurt op het laatste weekend van mei . Het thema van de Alkmaar Pride 2018 is "Embrace".

Bear-Necessity viert 10de verjaardag Bear Necessity viert hun 10de Verjaardag op 3 februari 2018 in Club Panama Amsterdam. 10 jaar geleden begon Bear-Necessity in Amsterdam met het organiseren van bear feestjes.

Popcake Den Haag bestaat 5 jaar Op Vrijdag 26 januari is het 5 jaar geleden dat Popcake Den Haag begon . Popcake is het popfeest dat om de twee maanden wordt georganiseerd in Den Haag.