Marcel van Doorn is Mister Bear Nederland 2017Amsterdam. Marcel van Doorn is de trotse Mister Bear Nederland 2017. Hij is 44 jaar ,woon in Amsterdam en Parijs en werkt in de modewereld.

Zijn doel is goede dingen doen, lol hebben en meer lifestyle geven. Als Mr Bear gaat hij de Bear gemeenschap meer visueel maken , een visitekaartje zijn voor de scene. Ook hulp geven aan mensen om zichzelf te zijn.   U kunt hem in het wild tegenkomen in Amsterdam en daarbuiten. Als je hem ziet, zeg gewoon 'hallo!'.

Meneer Beer Nederland 2017 Verkiezing is trots gecoördineerd door Amsterdam Lowlanders en gastheer bij Eagle Bar Amsterdam.Amsterdam Bear Weekend.

Van donderdag 1 maart tot en met maandag 5 maart-het was Amsterdam Bear Weekend 2017.

Het idee: een evenement voor de gemeenschap en door de gemeenschap, van mensen die deel uitmaken van die gemeenschap. Verschillende bars, organisaties, clubs of individuen die allemaal deel uitmaken van deze gemeenschap komen samen om bij te dragen aan het evenement, of het nu klein of groot is!
Bron / auteur : markverb
Foto: Jason


Bars en clubs in Amsterdam
       

Amsterdam Bear Weekend 2018 Het Amsterdam Bear Weekend (ABW) vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 5 maart. Het belooft een feestelijk, inhoudelijk, maar vooral gezellig event te worden.

Het Homomonument in Amsterdam is beschermd Het Homomonument in Amsterdam aan de Westermarkt krijgt de status gemeentelijk monument. Het monument werd onthuld op 5 september 1987 en is ontworpen door kunstenaar Karin Daan.

Deelnemers Botenparade 2018 zijn bekend De organisatie van Pride Amsterdam wil dit jaar met de traditionele botenparade vooral aandacht vragen voor de mensenrechten in de wereld. Thema van de Pride is 'Heroes'.

Ambassadeurs Pride Amsterdam 2018 Leona Maas (20) ,Mieke Martelhoff (70),Vanny Reyes (45),Jip van Leeuwen (75),Jackson (40),Serdar Manavoglu (40) en Jennifer Hopelezz (55) zijn de 8 ambassadeurs van Pride Amsterdam 2018.

Alkmaar Pride 2018 thema is Embrace Dit jaar is alweer voor de negende keer 24 t/m 27 mei 2018 ,Alkmaar Pride weekend. Dit gebeurt op het laatste weekend van mei . Het thema van de Alkmaar Pride 2018 is "Embrace".

Bear-Necessity viert 10de verjaardag Bear Necessity viert hun 10de Verjaardag op 3 februari 2018 in Club Panama Amsterdam. 10 jaar geleden begon Bear-Necessity in Amsterdam met het organiseren van bear feestjes.

Popcake Den Haag bestaat 5 jaar Op Vrijdag 26 januari is het 5 jaar geleden dat Popcake Den Haag begon . Popcake is het popfeest dat om de twee maanden wordt georganiseerd in Den Haag.