Mancave party start in RotterdamRotterdam. Een nieuwe f*tishparty, Mancave is geboren en zal starten in de week van eind augustus 2017 op vrijdag 25 augustus in de unie in Rotterdam.

Live performance en eens een andere muziek sound dan dat je van veel gayfeestjes gewend bent in the basement, zorgt ervoor dat het niet gewoon maar een fetishfeestje is.

Underground muziek van dj Jason in the basement en ben je meer van de circuit muziek, dan kun je op de begane grond terecht bij dj Martin Rivera.De Unie:

De eventlocatie is Gayclub De Unie in Rotterdam op Mauritsweg 34-35. Gayclub De Unie bevindt zich in het gebouw dat met zijn 'Mondriaan'-gevel goed opvalt tussen de grotendeels vooroorlogse architectuur.

Inspiratie voor deze club is gevonden op the Abbey uit West Hollywood, die al vaker uitgeroepen werd tot beste gaybar ter wereld. De Unie brengt een wijnbar, een brasserie, partyclub, een theater GIGA feesten, theatervoorstellingen, bioscoop of andere feesten.

Bron / auteur : Gaybars.eu

Foto's: gaybars
website link De Unie

       

Amsterdam Bear Weekend 2018 Het Amsterdam Bear Weekend (ABW) vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 5 maart. Het belooft een feestelijk, inhoudelijk, maar vooral gezellig event te worden.

Het Homomonument in Amsterdam is beschermd Het Homomonument in Amsterdam aan de Westermarkt krijgt de status gemeentelijk monument. Het monument werd onthuld op 5 september 1987 en is ontworpen door kunstenaar Karin Daan.

Deelnemers Botenparade 2018 zijn bekend De organisatie van Pride Amsterdam wil dit jaar met de traditionele botenparade vooral aandacht vragen voor de mensenrechten in de wereld. Thema van de Pride is 'Heroes'.

Ambassadeurs Pride Amsterdam 2018 Leona Maas (20) ,Mieke Martelhoff (70),Vanny Reyes (45),Jip van Leeuwen (75),Jackson (40),Serdar Manavoglu (40) en Jennifer Hopelezz (55) zijn de 8 ambassadeurs van Pride Amsterdam 2018.

Alkmaar Pride 2018 thema is Embrace Dit jaar is alweer voor de negende keer 24 t/m 27 mei 2018 ,Alkmaar Pride weekend. Dit gebeurt op het laatste weekend van mei . Het thema van de Alkmaar Pride 2018 is "Embrace".

Bear-Necessity viert 10de verjaardag Bear Necessity viert hun 10de Verjaardag op 3 februari 2018 in Club Panama Amsterdam. 10 jaar geleden begon Bear-Necessity in Amsterdam met het organiseren van bear feestjes.

Popcake Den Haag bestaat 5 jaar Op Vrijdag 26 januari is het 5 jaar geleden dat Popcake Den Haag begon . Popcake is het popfeest dat om de twee maanden wordt georganiseerd in Den Haag.