Mancave party start in RotterdamRotterdam. Een nieuwe f*tishparty, Mancave is geboren en zal starten in de week van eind augustus 2017 op vrijdag 25 augustus in de unie in Rotterdam.

Live performance en eens een andere muziek sound dan dat je van veel gayfeestjes gewend bent in the basement, zorgt ervoor dat het niet gewoon maar een fetishfeestje is.

Underground muziek van dj Jason in the basement en ben je meer van de circuit muziek, dan kun je op de begane grond terecht bij dj Martin Rivera.De Unie:

De eventlocatie is Gayclub De Unie in Rotterdam op Mauritsweg 34-35. Gayclub De Unie bevindt zich in het gebouw dat met zijn 'Mondriaan'-gevel goed opvalt tussen de grotendeels vooroorlogse architectuur.

Inspiratie voor deze club is gevonden op the Abbey uit West Hollywood, die al vaker uitgeroepen werd tot beste gaybar ter wereld. De Unie brengt een wijnbar, een brasserie, partyclub, een theater GIGA feesten, theatervoorstellingen, bioscoop of andere feesten.

Bron / auteur : Gaybars.eu

Foto's: gaybars
website link De Unie

       

Ex on the Beach in Denhaag Vrijdag 25 mei zal de cast van het nieuwe seizoen van MTVís Ex on the Beach: Double Dutch aanwezig zijn tijdens het heterovriendelijke feest Popcake, in The Penthouse in Den Haag.

Alkmaar Pride weekend Vanaf woensdag 23 mei start voor de negende keer het Alkmaar Pride weekend. De start van het roze festival seizoen! Het thema van de Alkmaar Pride 2018 is Embrace.

OUTmusic Award voor Toy Het Israëlisch liedje 'TOY' gaat volgens de Europese gay-kijkers van OUTtv dit jaar het Eurovisiesongfestival winnen en verdient daarom de felbegeerde OUTmusic Award.

Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019 Huwelijk 'Ja ik wil'.
Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019, Stereo Sunday en VenloPartners zoeken bijzonder stel voor huwelijk in roze opblaaskerk.


De Pop-up gaybar in Utrecht op koningsdag Heterovriendelijk feest Popcake wil een breder publiek aanspreken tijdens Koningsnacht, op donderdag 26 april.De Pop-up gaybar in Utrecht.

Homo's aangevallen vanuit afspraak uit Grindr Verschillende homo's in de val gelokt en aangevallen na afspraakje met datingapp Grindr op een afgelegen plek in Dordrecht.

Kenan Sakalli is Mister Bear Nederland 2018 En we hebben een nieuwe Mister Bear Nederland 2018 : Kenan Sakalli.