Laatste opmerkingen voor Pride AmsterdamAmsterdam. Politie geeft waarschuwing op Pride Amsterdam:

De Pride Amsterdam komt eraan met hoogtepunten de Canal Parade , de vele straatfeesten en party's is de stad en het slotfeest aan Rembrandplein.

Zoals ieder jaar zijn er ook dieven en zakrollers in de stad.

Daarom een beangrijk bericht van de Politie Amsterdam: Niet iedereen komt om te feesten! Ieder jaar worden juist bij grote events tientallen mensen slachtoffer van zakkenrollerij.

De politie is met veel agenten in uniform maar ook agenten in burger aanwezig. Ze zijn alert maar ben jij dat dan ook? Zorg goed voor je spullen en al helemaal voor je smartphone, want dat is nog steeds het meest gewilde goedje voor het dievengilde.

TIP:

- installeer een Track&Trace app op je telefoon

- schrijf lekker ouderwets je inlog en wachtwoord veilig op

- mocht je smartphone gestolen worden dan kunnen wij deze op afstand of real time opsporen.

Beste Tip: Neem geen kostbare spullen mee en "Be Smart With Your Smartphone".

Wij wensen iedereen een geweldige Pride 2017!Omgekeeerde Route Canal Parade:

Canal Parade 2017-Official Pride Event a.s. zaterdag, de route is precies andersom en ze beginnen een uur eerder, om 13.00 uur.

De boten starten hun route in Oosterdok en eindigen via de Nieuwe Herengracht, Amstel, Prinsengracht in de Westerdok. De eerste boot vertrekt om 13.00 uur bij de Oosterdok en de laatste boot sluit de parade om 17.00 uur bij de Westerdok.

Bron / auteur : Gaybars.eu
Foto: Politie Amsterd


meer info check:https://www.amsterdam.nl/straatroof

Meer over Pride Amsterdam : Amsterdam_Pride_2017_van_start

en Meer over Pride Amsterdam : PRIDEAMSTERDAM

Bars en clubs in Amsterdam
       

Amsterdam Bear Weekend 2018 Het Amsterdam Bear Weekend (ABW) vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 5 maart. Het belooft een feestelijk, inhoudelijk, maar vooral gezellig event te worden.

Het Homomonument in Amsterdam is beschermd Het Homomonument in Amsterdam aan de Westermarkt krijgt de status gemeentelijk monument. Het monument werd onthuld op 5 september 1987 en is ontworpen door kunstenaar Karin Daan.

Deelnemers Botenparade 2018 zijn bekend De organisatie van Pride Amsterdam wil dit jaar met de traditionele botenparade vooral aandacht vragen voor de mensenrechten in de wereld. Thema van de Pride is 'Heroes'.

Ambassadeurs Pride Amsterdam 2018 Leona Maas (20) ,Mieke Martelhoff (70),Vanny Reyes (45),Jip van Leeuwen (75),Jackson (40),Serdar Manavoglu (40) en Jennifer Hopelezz (55) zijn de 8 ambassadeurs van Pride Amsterdam 2018.

Alkmaar Pride 2018 thema is Embrace Dit jaar is alweer voor de negende keer 24 t/m 27 mei 2018 ,Alkmaar Pride weekend. Dit gebeurt op het laatste weekend van mei . Het thema van de Alkmaar Pride 2018 is "Embrace".

Bear-Necessity viert 10de verjaardag Bear Necessity viert hun 10de Verjaardag op 3 februari 2018 in Club Panama Amsterdam. 10 jaar geleden begon Bear-Necessity in Amsterdam met het organiseren van bear feestjes.

Popcake Den Haag bestaat 5 jaar Op Vrijdag 26 januari is het 5 jaar geleden dat Popcake Den Haag begon . Popcake is het popfeest dat om de twee maanden wordt georganiseerd in Den Haag.