Evert Leerson is Mister Leather NL 2018Amsterdam. Evert Leerson is 1ste Mister Leather Netherlands 2018.

Evert Leerson komt uit Nederlands , woont buiten Amsterdam stad en wel iets bijdragen aan de leathergemeenschap in Nederland ,waarvoor hij ook activiteiten wil organiseren ervoor. Evert is pas terug uit Uk waar hij jaren gewerkt heeft en wil nu in Nederland iets bijdragen aan de leathergemeenschap.

Evert vind leather een onderdeel van zijn persoonlijkheid en dit sinds hij 20 jaar was.

De grote verandering deze show dit jaar is dat er momenteel wordt overgegaan van de Mister Leather Amsterdam titel verkiezingen naar de Mister Leather Netherlands titel verkiezingen omdat de leatherscene nu ook buiten Amsterdam zichtbaar is. (buiten Amsterdam).Vorige jaar was er de laatste Mister Leather Amsterdam titel.

Er waren dit jaar vijf kandidaten die elk hun presentatie maakten in de schiiterende show. De punten voor de verkiezing bestond uit een voordracht samen met de jury a,een optreden en dan de stemmen van het publiek.

De resultaten bleken zeer dicht bij elkaar te liggen en eigenlijk is iedere deelnemer een winnaar op zich. Evert kreeg de titel van de vijfkoppige jury en het publiek.

Evert gaf een een mooie show met een acrobatische onderdeel met een leather tintje dat het publiek gewoon indrukwekkend was.
Bron / auteur : Gaybars.euBars en clubs in Amsterdam
       

Amsterdam Bear Weekend 2018 Het Amsterdam Bear Weekend (ABW) vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 5 maart. Het belooft een feestelijk, inhoudelijk, maar vooral gezellig event te worden.

Het Homomonument in Amsterdam is beschermd Het Homomonument in Amsterdam aan de Westermarkt krijgt de status gemeentelijk monument. Het monument werd onthuld op 5 september 1987 en is ontworpen door kunstenaar Karin Daan.

Deelnemers Botenparade 2018 zijn bekend De organisatie van Pride Amsterdam wil dit jaar met de traditionele botenparade vooral aandacht vragen voor de mensenrechten in de wereld. Thema van de Pride is 'Heroes'.

Ambassadeurs Pride Amsterdam 2018 Leona Maas (20) ,Mieke Martelhoff (70),Vanny Reyes (45),Jip van Leeuwen (75),Jackson (40),Serdar Manavoglu (40) en Jennifer Hopelezz (55) zijn de 8 ambassadeurs van Pride Amsterdam 2018.

Alkmaar Pride 2018 thema is Embrace Dit jaar is alweer voor de negende keer 24 t/m 27 mei 2018 ,Alkmaar Pride weekend. Dit gebeurt op het laatste weekend van mei . Het thema van de Alkmaar Pride 2018 is "Embrace".

Bear-Necessity viert 10de verjaardag Bear Necessity viert hun 10de Verjaardag op 3 februari 2018 in Club Panama Amsterdam. 10 jaar geleden begon Bear-Necessity in Amsterdam met het organiseren van bear feestjes.

Popcake Den Haag bestaat 5 jaar Op Vrijdag 26 januari is het 5 jaar geleden dat Popcake Den Haag begon . Popcake is het popfeest dat om de twee maanden wordt georganiseerd in Den Haag.