Evert Leerson is Mister Leather NL 2018Amsterdam. Evert Leerson is 1ste Mister Leather Netherlands 2018.

Evert Leerson komt uit Nederlands , woont buiten Amsterdam stad en wel iets bijdragen aan de leathergemeenschap in Nederland ,waarvoor hij ook activiteiten wil organiseren ervoor. Evert is pas terug uit Uk waar hij jaren gewerkt heeft en wil nu in Nederland iets bijdragen aan de leathergemeenschap.

Evert vind leather een onderdeel van zijn persoonlijkheid en dit sinds hij 20 jaar was.

De grote verandering deze show dit jaar is dat er momenteel wordt overgegaan van de Mister Leather Amsterdam titel verkiezingen naar de Mister Leather Netherlands titel verkiezingen omdat de leatherscene nu ook buiten Amsterdam zichtbaar is. (buiten Amsterdam).Vorige jaar was er de laatste Mister Leather Amsterdam titel.

Er waren dit jaar vijf kandidaten die elk hun presentatie maakten in de schiiterende show. De punten voor de verkiezing bestond uit een voordracht samen met de jury a,een optreden en dan de stemmen van het publiek.

De resultaten bleken zeer dicht bij elkaar te liggen en eigenlijk is iedere deelnemer een winnaar op zich. Evert kreeg de titel van de vijfkoppige jury en het publiek.

Evert gaf een een mooie show met een acrobatische onderdeel met een leather tintje dat het publiek gewoon indrukwekkend was.
Bron / auteur : Gaybars.euBars en clubs in Amsterdam
       

Ex on the Beach in Denhaag Vrijdag 25 mei zal de cast van het nieuwe seizoen van MTVís Ex on the Beach: Double Dutch aanwezig zijn tijdens het heterovriendelijke feest Popcake, in The Penthouse in Den Haag.

Alkmaar Pride weekend Vanaf woensdag 23 mei start voor de negende keer het Alkmaar Pride weekend. De start van het roze festival seizoen! Het thema van de Alkmaar Pride 2018 is Embrace.

OUTmusic Award voor Toy Het Israëlisch liedje 'TOY' gaat volgens de Europese gay-kijkers van OUTtv dit jaar het Eurovisiesongfestival winnen en verdient daarom de felbegeerde OUTmusic Award.

Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019 Huwelijk 'Ja ik wil'.
Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019, Stereo Sunday en VenloPartners zoeken bijzonder stel voor huwelijk in roze opblaaskerk.


De Pop-up gaybar in Utrecht op koningsdag Heterovriendelijk feest Popcake wil een breder publiek aanspreken tijdens Koningsnacht, op donderdag 26 april.De Pop-up gaybar in Utrecht.

Homo's aangevallen vanuit afspraak uit Grindr Verschillende homo's in de val gelokt en aangevallen na afspraakje met datingapp Grindr op een afgelegen plek in Dordrecht.

Kenan Sakalli is Mister Bear Nederland 2018 En we hebben een nieuwe Mister Bear Nederland 2018 : Kenan Sakalli.