BearPride Amsterdam was een groot succesAmsterdam. Van donderdag 20 maart tot en met maandag 24 maart 2014 was er de eerste Bearpride Festival in Amsterdam. De stad verwelkomde de harige venten en hun vrienden voor een weekend vol plezier , bowling , een kroegentocht , feesten , bingo , een rondvaart door de grachten en natuurlijk de Mister Bear Nederland verkiezing als onderdeel van een uitgebreidt divers programma van evenementen.

De Bearpride was een overweldigend succes. De Bearpride weekend is bedoeld om mensen uit de gemeenschap bij elkaar te brengen , om gewoon een goede tijd te hebben en dit georganiseerd door mensen uit diezelfde gemeenschap zoals Michael Roks (Eagle) ,Richard Keldoulis (Club Church), Sjag Kozak (Bear Necessity) en Bram Sniekers (Furball). Amsterdam is er trots op een divers en homovriendelijke stad te zijn en het werd tijd dat we een Bearpride hadden volgens Michael.

Michael Roks , vond dat er ruimte is voor een extra evenement in Amsterdam. Naast de Leather Pride (in mei) , dit jaar met de 1e Bearpride.

Beren uit heel Europa brachten een bezoek aan Amsterdam en het verkennen van de stad , genieten van het brede aanbod van winkels , voedsel en het bruisende nachtleven. Hoogtepunt van dit BearPride was Mister Bear Nederland 2014 verkiezing samenwerking door twee populaire Bear evenementen , Bear Necessity en Furball in de prachtige Odeon zaal.

Bron / auteur : Gaybars.eu
Foto: gayOut


Michael Roks over de 1ste Bearpride en het hoogtepunt de Mr Bear Nederland verkiezingen.

Bars en clubs in Amsterdam
       

Amsterdam Bear Weekend 2018 Het Amsterdam Bear Weekend (ABW) vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 5 maart. Het belooft een feestelijk, inhoudelijk, maar vooral gezellig event te worden.

Het Homomonument in Amsterdam is beschermd Het Homomonument in Amsterdam aan de Westermarkt krijgt de status gemeentelijk monument. Het monument werd onthuld op 5 september 1987 en is ontworpen door kunstenaar Karin Daan.

Deelnemers Botenparade 2018 zijn bekend De organisatie van Pride Amsterdam wil dit jaar met de traditionele botenparade vooral aandacht vragen voor de mensenrechten in de wereld. Thema van de Pride is 'Heroes'.

Ambassadeurs Pride Amsterdam 2018 Leona Maas (20) ,Mieke Martelhoff (70),Vanny Reyes (45),Jip van Leeuwen (75),Jackson (40),Serdar Manavoglu (40) en Jennifer Hopelezz (55) zijn de 8 ambassadeurs van Pride Amsterdam 2018.

Alkmaar Pride 2018 thema is Embrace Dit jaar is alweer voor de negende keer 24 t/m 27 mei 2018 ,Alkmaar Pride weekend. Dit gebeurt op het laatste weekend van mei . Het thema van de Alkmaar Pride 2018 is "Embrace".

Bear-Necessity viert 10de verjaardag Bear Necessity viert hun 10de Verjaardag op 3 februari 2018 in Club Panama Amsterdam. 10 jaar geleden begon Bear-Necessity in Amsterdam met het organiseren van bear feestjes.

Popcake Den Haag bestaat 5 jaar Op Vrijdag 26 januari is het 5 jaar geleden dat Popcake Den Haag begon . Popcake is het popfeest dat om de twee maanden wordt georganiseerd in Den Haag.