BearPride Amsterdam was een groot succesAmsterdam. Van donderdag 20 maart tot en met maandag 24 maart 2014 was er de eerste Bearpride Festival in Amsterdam. De stad verwelkomde de harige venten en hun vrienden voor een weekend vol plezier , bowling , een kroegentocht , feesten , bingo , een rondvaart door de grachten en natuurlijk de Mister Bear Nederland verkiezing als onderdeel van een uitgebreidt divers programma van evenementen.

De Bearpride was een overweldigend succes. De Bearpride weekend is bedoeld om mensen uit de gemeenschap bij elkaar te brengen , om gewoon een goede tijd te hebben en dit georganiseerd door mensen uit diezelfde gemeenschap zoals Michael Roks (Eagle) ,Richard Keldoulis (Club Church), Sjag Kozak (Bear Necessity) en Bram Sniekers (Furball). Amsterdam is er trots op een divers en homovriendelijke stad te zijn en het werd tijd dat we een Bearpride hadden volgens Michael.

Michael Roks , vond dat er ruimte is voor een extra evenement in Amsterdam. Naast de Leather Pride (in mei) , dit jaar met de 1e Bearpride.

Beren uit heel Europa brachten een bezoek aan Amsterdam en het verkennen van de stad , genieten van het brede aanbod van winkels , voedsel en het bruisende nachtleven. Hoogtepunt van dit BearPride was Mister Bear Nederland 2014 verkiezing samenwerking door twee populaire Bear evenementen , Bear Necessity en Furball in de prachtige Odeon zaal.

Bron / auteur : Gaybars.eu
Foto: gayOut


Michael Roks over de 1ste Bearpride en het hoogtepunt de Mr Bear Nederland verkiezingen.

Bars en clubs in Amsterdam
       

Ex on the Beach in Denhaag Vrijdag 25 mei zal de cast van het nieuwe seizoen van MTVís Ex on the Beach: Double Dutch aanwezig zijn tijdens het heterovriendelijke feest Popcake, in The Penthouse in Den Haag.

Alkmaar Pride weekend Vanaf woensdag 23 mei start voor de negende keer het Alkmaar Pride weekend. De start van het roze festival seizoen! Het thema van de Alkmaar Pride 2018 is Embrace.

OUTmusic Award voor Toy Het Israëlisch liedje 'TOY' gaat volgens de Europese gay-kijkers van OUTtv dit jaar het Eurovisiesongfestival winnen en verdient daarom de felbegeerde OUTmusic Award.

Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019 Huwelijk 'Ja ik wil'.
Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019, Stereo Sunday en VenloPartners zoeken bijzonder stel voor huwelijk in roze opblaaskerk.


De Pop-up gaybar in Utrecht op koningsdag Heterovriendelijk feest Popcake wil een breder publiek aanspreken tijdens Koningsnacht, op donderdag 26 april.De Pop-up gaybar in Utrecht.

Homo's aangevallen vanuit afspraak uit Grindr Verschillende homo's in de val gelokt en aangevallen na afspraakje met datingapp Grindr op een afgelegen plek in Dordrecht.

Kenan Sakalli is Mister Bear Nederland 2018 En we hebben een nieuwe Mister Bear Nederland 2018 : Kenan Sakalli.