Amsterdam Gay Pride krijgt 8.384 euro van AHAmsterdam. Met een prachtig bedrag van € 8.384,- steunt 'Albert Heijn to Go' dit jaar de Amsterdam Gay Pride.

Het bedrag is tijdens EuroPride 2016 binnen gehaald met de verkoop van koffie in zeven Amsterdamse Albert Heijn to go’s. Voor de gelegenheid waren de winkels ook dit jaar weer omgetoverd tot zogenoemde AH to Gay. Met de actie onderstreept het concern de deelname aan het festival en het gedachtegoed van diversiteit en inclusiviteit.

Tijdens het twee weken durende festival werden in de winkels de koffie geschonken in de speciale EuroPride bekers. Van iedere verkochte kop koffie schenkt Albert Heijn to go nu € 1,- aan de Stichting Amsterdam Gay Pride.

De stichting gebruikt deze donatie weer voor het opruimen en schoonmaken van de stad na afloop van alle feestdrukte. Dit jaar werd in Amsterdam de EuroPride gehouden gedurende aantal drukke weken eind juli en begin augustus.
Bron / auteur : Gaybars.eu

Op de foto: Marketing Manager Albert Heijn to go Roland Simon en directeur Amsterdam Gay Pride Lucien Spee.

Bars en clubs in Amsterdam
       

Amsterdam Bear Weekend 2018 Het Amsterdam Bear Weekend (ABW) vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 5 maart. Het belooft een feestelijk, inhoudelijk, maar vooral gezellig event te worden.

Het Homomonument in Amsterdam is beschermd Het Homomonument in Amsterdam aan de Westermarkt krijgt de status gemeentelijk monument. Het monument werd onthuld op 5 september 1987 en is ontworpen door kunstenaar Karin Daan.

Deelnemers Botenparade 2018 zijn bekend De organisatie van Pride Amsterdam wil dit jaar met de traditionele botenparade vooral aandacht vragen voor de mensenrechten in de wereld. Thema van de Pride is 'Heroes'.

Ambassadeurs Pride Amsterdam 2018 Leona Maas (20) ,Mieke Martelhoff (70),Vanny Reyes (45),Jip van Leeuwen (75),Jackson (40),Serdar Manavoglu (40) en Jennifer Hopelezz (55) zijn de 8 ambassadeurs van Pride Amsterdam 2018.

Alkmaar Pride 2018 thema is Embrace Dit jaar is alweer voor de negende keer 24 t/m 27 mei 2018 ,Alkmaar Pride weekend. Dit gebeurt op het laatste weekend van mei . Het thema van de Alkmaar Pride 2018 is "Embrace".

Bear-Necessity viert 10de verjaardag Bear Necessity viert hun 10de Verjaardag op 3 februari 2018 in Club Panama Amsterdam. 10 jaar geleden begon Bear-Necessity in Amsterdam met het organiseren van bear feestjes.

Popcake Den Haag bestaat 5 jaar Op Vrijdag 26 januari is het 5 jaar geleden dat Popcake Den Haag begon . Popcake is het popfeest dat om de twee maanden wordt georganiseerd in Den Haag.