Paris Circuit Party weekend 2012Paris. De romantische, betoverende stad Parijs viert ook in 2012 een Gay Pride, genoemd Marche des Fiertes LGBT, aan het einde van juni (op 30 juni, in 2012) met een enorme parade die meer dan 500.000 toeschouwers en deelnemers trekt alsmede een aantal party's , bals en andere bruisende evenementen. HUNKUT presenteert ParisCIRCUIT 2012-GAY PRIDE & CLUBBING GROTE Outrageous party voor alle homo's vrienden als de ParisCIRCUIT 2012 preparty.

De Paris Circuit Party zal opkomen met een groot feest in de wijk Montparnasse. Beroemde party van Paradiso / Amsterdam, RAPIDO stopt in Parijs om zijn World Tour voor een groot feest! Grote party zelf van de De Paris Circuit party vindt plaats in een groot complex bevindt zich onder de Grande Arche de la Defense! Dit beroemde monument (in de grootste zakenwijk van Europa) bied onderdak voor 2 grote clubs voor het bijzonder Parijs Circuit party. Na een geweldige avond, dan zou je zeker verder gaan met een grote afterparty UNDER die is gelegen net bij de Paris Curcuit feest. De bezoeker zal zeker de tea-dance party moeten bezoeken. <Deze party komt terug als een thee-dance voor nog meer plezier, aan de oever van de rivier de Seine, klaar voor een frisse en zonnige ervaring. Voor de 1e keer, zal Parijs Circuit partij een schuim zwembad hebben. De vorig jaar editie van Parijse Circuit trok meer dan 60 duizend mensen. Tijdens deze zeven dagen van de Paris Pride nog zal er ook culturele tentoonstellingen, politieke debatten, prestaties en cinema zijn , gelegen in de homobuurt , de Marais.
Bron / auteur : Circuit Party

Bars en clubs in Paris
       

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .