Paris Circuit Party 2011 eerste maalParis. Het is het aftellen is begonnen... meer dan een paar minder voor de lancering van het eerste festival Homo / holebi Parijs. Weekend Productions werkt nu volledig aan te voldoen in het eerste seizoen. De avond officiële Paris Tour Party, zal plaatsvinden voor de eerste keer in Frankrijk in een ruimte van 3500 vierkante meter met meer dan 20m hoog plafond en is geschikt voor 5000 mensen: Het Dock Pullman, gelegen aan de rand van Parijs (Porte de la Chapelle), in een particuliere en volledig veilig. De grootste zaal is recentelijk gebouwd in Parijs die ons in staat stelt om u een volledig gechoreografeerde show, en een onvergetelijke avond waardig de grootste internationale gay festival. Een scène van bijna 40m ², een honderdtal LED-scherm waardoor wij de beste editing en video-creatie, faraonische decor, laser shows, 40 sukkels op het podium, vliegshows te bieden, vuurspuwers, en vele anderen. Wat kamers die we allemaal gewend zijn en die ons begeleiden elke dag veranderen! Rebeka Brown is bijna 15 jaar van een leven van liefde met homo's over de hele wereld, nog steeds glamoureus, mooi, trots en mooi! Rebecca is erg blij om te komen tot de vergadering van het Franse publiek, en Parijs, ontmoet ze het publiek met name... in het buitenland! Nu moeten we laten zien dat we ook weten om te feesten met ons.
Bron / auteur : Gaybars.eu

Bars en clubs in Paris
       

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .