Paris Revolution gaat verderParis. Net na het Madonna concert in het Stade de France op 14 juli 2012,  was de eerste editie van Parijs Revolution party gehouden in Olympia. Met trok meer dan ongewone en onverwachte 1700 clubbers op de dansvloer  en de organisatoren hebben besloten om het avontuur en je rendez-vous uit te breiden op 13 april 2013 voor een tweede editie.

Gezien het succes, gaat het feest verder.

   Met dj's Florian Sailer, resident van Club Sandwich, Shahaf Moran Tel Aviv, Carlos Gallardo, het DJ symbool van de Spaanse scène en Raf Fender zal mixen in deze mythische plaats, terwijl zangeres Rebeka Brown   een van de grootste stemmen van de house scene, een vleugje glamour brengt aan deze prachtige decor.

Met de show zelf, de gogo dansers , een violist, VJ's en andere artiesten te voltooien. Kortom, een geweldige show is te voorspellen in de tempel van Music Hall.

Voor deze tweede editie, zal de ruimte worden herontwikkeld tot meer dan 2000 clubbers tegemoet te komen.

  Een nieuwe VIP-ruimte zal ook worden geïnstalleerd op de tussenverdieping van de Olympia. Om de avond af te sluiten zoals het zou moeten, zal een afterparty dan worden gehouden op Culture Hall op 50 meter van de Olympia.

Bron / auteur : Gaybars.eu

 

Bars en clubs in Paris
       

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .