Krash BarParis. Splinternieuw op de plaats van de uitgebrande Q.G. Bar is nu Krash Bar geopend. In Le Marais in Parijs opende de nieuwe gay bar. Deze bevindt zich achter Les Beaubourg met een cruise zone , cool bar en een verwarmde achterkamer. Op de begane grond, is de zaak gerenoveerd en de ruimte is overzichtelijk en schoon. Voor de kelder zijn er geen grote veranderingen geweest sinds de brand. Er is ook het Happy Hour op bier tijdens de week. Een nieuwe bar voor een groot publiek , een warme achterkamer en een jonge baas Laurent en Denis. Mag het nog iets meer zijn ?
Bron / auteur : Gaybars.eu

Bars en clubs in Paris
       

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .