Homobars aangevallen in Frankrijklille. Botsingen vonden plaats woensdagavond in Parijs in combinatie met een nieuwe demonstratie van tegenstanders van de wet het huwelijk voor iedereen, wat leidt tot een tiental arrestaties. In Lille en Bordeaux, werden twee bars geplunderd.

Drie werknemers van een homobar Vise Versa in het centrum van Lille werden lichtgewond woensdag 18 april 's avonds tijdens een aanval door vier mannen, die vervolgens werden gearresteerd. Een andere aanval in een homobar vond plaats in Bordeaux. De aanval vond plaats rond 22u, toen vier personen van 25 tot 35 jaar, geschoren, getatoeëerd "aangekomen bij de bar. De vier mannen werden gearresteerd in Lille. (Onbevestigde) Gay bar Go West in Marseille, gelegen in de Dufour-Dubergier straat was ook het doelwit en het toneel van geweld. Een man werd licht gewond. Er zijn verschillende demonstraties geweest in Frankrijk tegen het homohuwelijk, dat binnenkort zal worden gestemd.

De demonstraties zijn blijkbaar gemanipuleerd door rechtse groepen en christelijke (vredelievende?) verenigingen.
Bron / auteur : Gaybars.eu

De bars zijn nu terug gewoon open alsof er niet gebeurd is . Frankrijk is geschokt . Ook zijn pro-gay politici bedreigd .

Bars en clubs in lille
       

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .