Het Lesbian en Gay Pride Lille 2013Lille. Op zaterdag 1 juni, 2013 was er de 18e editie van het Lesbian & Gay Pride Lille. Naast de traditionele Gay Pride, Gay Pride 2013 was ook een dorp (voor associatieve verenigingen, het verkopen van producten, snacks, podium met animaties en muziek) op de Place de la Republique en een formele avond in club Tchouka Club. <Br / >      Bij het programma was er een parade   die begon aan de Place de la Republique naar terug het begin van de Pride terrein. Een actief evenement maar ook het uitgangspunt voor alle toespraken van mensen en LGBT-organisaties (Lesbian, Gay, Bisexual en Transexueel). Lille had die dag een mooie zonnige dag en er waren veel toeschouwers. Dit is de eerste optocht na de goedkeuring van het homohuwelijk in Frankrijk. De politie was massaal aanwezig. Er werden geen problemen gemeld met tegen-demonstranten zoals in recente verleden in Parijs tegen het homo-huwelijk.   De optocht volgde de route   Gauthier rue de Chatillon, rue de Valmy, Kennedy Avenue, rue de Paris, rue du Molinel, rue de Tournai, Station Square, rue Faidherbe, Manneliers Street, Grand 'Rue Nationale, rue Solferino en Inkerman Street. <br /> Veel bezoekers volgde dansend de parade met veel regenboog vlaggetjes op de hitse muziek van de paradewagens.  
Bron / auteur : Q

  
Foto's: Gaybiz


Bars en clubs in Lille
       

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .