Europride 2013 om te vergetenMarseilles. Europride is Europe’s biggest and best international LGBT event. Europride 2013 Marseilles zou hier ook een belangrijke bijdrage aan leveren. Of dat was toch de bedoeling...

Het 10 daags evenement is eigenlijk een mislukking. Aan publiciteit was er geen tekort. Op bijna iedere Pride in Frankrijk waren de promoboys van Europride aanwezig met een stand of flyers.

Maar er was duidelijk gebrek aan zichtbaarheid dat gegeven werd aan het evenement door de organisatie.

Door interne organisatorische problemen zijn verschillende events verplaatst of geannuleerd. Ook de Parade op zaterdag met 20 praalwagens was ook geen succes. De verwachte bezoekers bleven massaal weg. Even ook vermelden dat de hotelprijzen tijdens het hoogseizoen en de Europride voor de gemiddelde homo niet te betalen was.

Vanuit Frankrijk , Duitsland , London en Brussel zijn er rechtstreekse hogesnelheidstreinen naar Marseilles (Eurostar,TGV,ICE,Thalys). Dus de afstand zou eigelijk geen probleem mogen zijn. Het voorgesteld programma was ook al zeer onduidelijk en informatie was er niet. Er was ook geen topevenement of party aanwezig dat de moeite was .

'One Europe Marching Together for Equality' was de slogan van de pride. Het was een voorbode van de aankomende Europese verkiezingen in 2014. Maar Europese en internationalme politici waren er niet aanwezig. Enkel een paar Franse politici die mee het homohuwelijk ondersteund hebben waren aanwezig. Niet direct voor een internationaal publiek. Blijkbaar zitten er breuken in het pride evenement.
Bron / auteur : Gaybars.eu


De deelnemers hadden wel het mooie zonnige weer met hoge temperaturen.

Bars en clubs in Marseilles
       

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .