S E X Y - 5th Anniversary BallKöln. Het is inmiddels vijf jaar geleden dat de S E X Y zijn triomftocht door de homoseksuele partylandschap startte, en nu is ze hard op weg in de top-liga van de internationale gay-events.

Allang heeft de mega-party met zijn unieke lightshow, de reusachtige LED-muren en vette lasershows, evenals een legertje van dansers en performers, trouwe fans in alle belangrijke gay hot spots: niet alleen uit Amsterdam, Brussel of Parijs, maar uit heel Europa reizen de fans regelmatig drie keer per jaar naar Keulen, wanneer de eerbiedwaardige Sartory-Säle hun poorten voor de party van superlatieven openen.

Op 'zaterdag, 16 November', is het weer zover: dan nodigt de party uit tot de vijfjarige verjaardags-special, op twee floors met een sensationele mix van internationale top-DJs, vurige dansers en performers, evenals veel verassingen en specials getrouw het motto: Live your life S E X Y! En dit is de laatste keer dit jaar.

De voorverkoop voor dit party-special heeft al begonnen.Nog zijn er de begeerde en strikt gelimiteerde „Early Bird Tickets“ voor onovertrefbaar goedkope 10 euro! Hier moet je een slag slaan zolang de voorraad strekt. Wie nu al weet dat hij een ten volle van een onvergetelijke nacht genieten wil, die slaat toe bij de eveneens gelimiteerde „VIP-passes“ voor slechts 59 euro.

De passes bevatten 50 euro consumptie, het volledige entreegeld, de garderobe en de toegang naar de Schlummberger-VIP-Stage. Hier dartelen behalve de who-is-who van de Keulse partyscène ook echte vermaardheden met een glaasje sekt op de leren sofa's rond-en ook degene die het nog willen worden.
Bron / auteur : Gaybars.eu

Met het VIP-pass spaar je heel eenvoudig 11 Euro.
Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.eventqube.de of www.gaygo.eu, net als bij alle bekende voorverkoopadressen in Keulen.

Bars en clubs in Köln
       

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .