Winterprint op KerstmarktenHamburg. Binnenkort is het weer tijd: De geur van peperkoek en glühwein in de lucht, de kerstmarkten openen hun deuren. Beleef de mooiste kerstmarkten. Hamburg Van 28 Van november is het Winter Pride, homo-en lesbische Hamburg kerstmarkt, en er is glühwein, punch en goodies. Bij het Hauptbahnhof en de hoek van Kirchenallee heeft de Winter Pride in de afgelopen jaren vanwege de gezelligheid snel naam gemaakt. In een tolerante sfeer zal > in het weekend weer een kleurrijk programma op het podium worden gegeven. De WinterPRIDE is dagelijks open vanaf 12 uur. (gesloten op 24 tot 26 december). Köln,Düsseldorf,Berlijn,Frankfurt In deze vier steden grote steden zijn er ook mooie kerstmarkten om te bezoeken. De gaybars zitten vaak zelf in buurt van de kerstmarkten en hebben ook hun decor in kerstsfeer gebracht.

Bron / auteur : Gaybars.eu


       

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .