Wij zijn het enige roze carnaval - Keulen PrideKöln. Honderdduizenden vieren op de Parade.Bunt en schril en veel zon en weinig regen. Dat was de Christopher Street Day Parade (CSD), het hoogtepunt van twee weken van Keulen Pride Festival.

Met de slogan 'Wir sind NUR der rosa Karneval' ('Wij zijn het enige roze carnaval) mobiliseerde de ColognePride de stad in de strijd tegen discriminatie van lesbiennes, homo's, biseksuelen en anderen.

Juist op 18:00 uur gaat het de straat festival open in drie fasen in de oude binnenstad van Keulen voor een drie daags volledige programma. Muziek, cultuur, politiek en ontmoetingen. Een festival van diversiteit! De CSD straatfeest rond de Heumarkt brengt een kleurrijk feest gecombineerd met bizarre optredens, betrokken toespraken en emotionele momenten samen. Bijzonder is ook het terras op de Schaafenstraße 'Mediterranea', leuk om het allemaal te genieten.

In Keulen, de CSD demonstratie begint traditioneel op zondag. Ook in 2014 is het terug op de rechteroever van de Rijn gaan over de Deutz-brug en in het hart van het centrum in. Sinds 1991 tonen we aan dat lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender en interseksuele mensen zijn nu op gelijke voorwaarden legaal en sociaal geaccepteerd.

Ook in dit jaar zullen we de openingsceremonie en de politieke verzameling van alle demonstratievoertuigen overdragen wonen via 'Kölncampus' (100,0 MHz). Nieuw: Een andere Zitting over de situatie van de LGBTQI buitenland alsook een uitgebreide groep gericht vijandschap tegen de geldigheid van de demonstratie.

En dan zijn er de vele CSD's (after)Party's in de stad.
Bron / auteur : Gaybars.eu       

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .