Voetballer Thomas Hitzlsperger komt uit de kastStuttgart. Voormalig Duits international Thomas Hitzlsperger is uit de kast gekomen. De 31-jarige oud-prof deed dat in een interview in tijdschrift Der Zeit. Thomas Hitzlsperger is een oud-speler van Aston Villa, VfB Stuttgart, Lazio Roma, West Ham United, Wolfsburg en Everton en beëindigde 4 maanden geleden zijn succesvolle loopbaan. Hij speelde 52 interlands voor Duitsland tussen 2004 en 2010. "Pas de laatste jaren drong het tot me door dat ik liever leef met een man", zegt Hitzlsperger in het interview.

Homoseksualiteit wordt volgens Hitzlsperger "gewoon genegeerd" in het voetbal en daar wil hij iets aan doen.

Hitzlsperger wil actief bijdragen aan de acceptatie van homo's in de sport. Niettemin waren de uitspraken van collega's niet altijd gemakkelijk. Hij dacht vaak aan de momenten dat er twintig jonge mannen aan een tafel zitten te drinken en die grappen maken over homo's. "In Engeland, Duitsland en Italië is homoseksualiteit geen ernstig probleem, niet in de voetbalkleedkamers in ieder geval."
Bron / auteur : Der Zeit (Bewer
Foto: Gaybiz

Bars en clubs in Stuttgart
       

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .