Vijf feestvierders vielen uit praalwagenHannover. Kort voor het einde van de Pride CSD-parade op zaterdagavond zijn vijf deelnemers van een bandwagen gevallen en met spoed onderworpen aan zware verwondingen naar ziekenhuis gebracht. Een houten barrière brak in een van de vrachtwagens die gevuld was met 20 dansende mensen.

Vanuit de bandwagon met de slogan 'Gaymeinsam voor Hannover' gingen vijf mensen overhaast de balk en verwondde zichzelf hier serieus op de straatstenen. De lokale politie heeft verklaard dat alle deelnemende vrachtwagens werden gecontroleerd voor vertrek op technische beveiliging.

Dat is een standaardprocedure die gebruikelijk is voor elke parade in Duitsland. Rond 1.500 mensen hebben volgens de organisatoren deelgenomen aan de parade. De CSD Hannover ging door onder het thema: 'Endlosschleife Coming Out? Wir bleiben dran' (eeuwige loop in coming out? Wij blijven doorgaan).
Bron / auteur : Gaybars.eu

Bars en clubs in Hannover
       

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .