Twee prides parades en meer in BerlijnBerlin. Dit weekend waren er in Berlijn twee CSD parades die gelijktijdig plaats vinden. De chaos is perfect.

  De AIDS, de LSVD, de partijen (behalve de links zijde) en een aantal andere groepen gingen uit de orginele CSD eV en stichtte een contra-evenement op, de 'Actie Alliance CSD'. Deze is tegen de aanhang van verschillende verenigingen en politieke partijen zoals de CDU en SPD in de oorspronkelijke CSD ev of 'Stonewall Kastl CSD club'.

De gay pride biedt ook twee andere parades of betogingen. The Dyke March voor de lesbische zichtbare aanwezigheid en een korte parade voor de Kreuzberg CSD parade.

Een Sightseeing Tout, Demostratie, party'sj en parades. Berlijn heeft alles in het meervoud.
Bron / auteur : Gaybars.eu
Foto: Gayout


Bars en clubs in Berlin
       

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .