Pink Gay ChristmasFrankfurt. Voor de eerste keer van de traditionele kerstmarkt in Frankfurt-Main, zal er een aparte ruimte voorzien zijn voor Pink Gay Christmas. Met Pink Christmas zullen vanuit versierde kraampjes roze lampen schijnen op de omliggende kerstbomen. Een vier meter hoge Feuerzangenbowle zal met het kruid van de geest van Kerstmis een lichte vleugje glamour brengen. Voor plezier zijn er traktaties, dranken, soepen, pannenkoeken en nog veel meer lekkers te vinden op de markt. De markt wordt druk bezochte door jong en oud. Juist alleen omdat het er gezellig is om te vertoeven met een glaasje gluwein en uit de drukte van de grote kerstmarkt verderop. De kerstmarkt wordt georganiseerd door de CSD (gaypride) organisatie uit Frankfurt. Pink Christmas aan de Stolzeplatz (achter de kerk) in Frankfurt / Main tot 23.dec.

Vrolijk kerstfeest.
Bron / auteur : Gaybars.eu

Foto's: Mark

Bars en clubs in Frankfurt
       

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .