Opening Berlin nieuwe luchthaven uitgesteldBerlin. Niet direct GayBar nieuws , maar toch leuk om te weten voor wie naar Berlijn gaat in de komende maanden voor de verschillende evenementen.

De opening van de nieuwe luchthaven van Berlijn ,de Willy-Brandt-Flughafen op 17 maart 2013 , moet voor de derde keer worden uitgesteld. Er is geen een nieuwe streefdatum. Momenteel loopt alle vliegverkeer via (de oude) luchthavens Tegel en Schonberg. Luchthaven Tegel (West-Berlijn) en Schonberg (Oost-Berlijn) zal gesloten worden na de opening van de nieuwe luchthaven.

Door fouten bij de planning wordt de nieuwe luchthaven (terminal) van de hoofdstad steeds meer een pijndossier. De opening van de nieuwe luchthaven, die gelegen is in Schönefeld, was oorspronkelijk gepland voor 30 oktober 2011, dan verschoven naar 17 maart 2013 en nu is onzeker wanneer deze eindelijk opengaat terwijl deze al bijna 2 miljard duurder wordt.

Op de nieuwe luchthaven in aanbouw waren er problemen met onder meer de brandveiligheid en de coördinatie van de werken van de diverse onderaannemers.
Bron / auteur : Mark
Foto: Gaybiz

Foto luchthaven Tegel

Bars en clubs in Berlin
       

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .