OktoberbierfeestenMünchen. Zaterdag om 12.00 uur heeft de burgemeester Christian Ude in München het eerste vat aangeslagen van de 178ste Oktoberbierfeesten en daarmee in de Beierse hoofdstad het grootste volksfeest ter wereld geopend.

Door het onverwacht goed weer was de eer om het eerste gerstenat te nuttigen weggelegd voor de Beierse minister-president Horst Seehofer. Deze wereldberoemde bierfeesten verwachten wel zes miljoen bezoekers en zal pas sluiten op 3 oktober.

Er is ook zoals steeds de Gay Days. De Gay Days in Oktoberfest hebben hun oorsprong in de jaren '70 toen München Lowenclub. . Door een vergissing in communicatie verscheen bij een event geen voetbalploeg maar een groep homoseksuelen.

Maar de bierdrinkers bleken om feestneuzen. Nu zijn de Gay Days de tweede grootste vrolijke gebeurtenis in München na de parade van Christopher Street Day, en wel 8.000 vaak homoseksuelen en sommige vrouwen vullen de gay tent, hoewel de rechte mensen ook welkom zijn.
Bron / auteur : Gaybars.eu

Bars en clubs in München
       

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .