Lesbian and Gay Film Festival HamburgHamburg. Eens per jaar-meer in het bijzonder van 19 tot en met 24 Oktober - is er het grootste van Duitsland oudste holebi-filmfestival op de Alster. De Lesbian and Gay Film Festival starte in Hamburg en zijn in feite al meer dan 15.000 bezoekers naar de Hanse stad en haar bioscopen geweest.

Een goed voorbereid en open-minded persoon zal zich thuisvinden in het Lesbian and Gay Film Festival Hamburg dat reeds 21e Jaar bestaat. De verwachtingen zijn hoog en het publiek ook. .

Afgezien van de populaire publiek awards GLOBOLA, DOKULA en Ursula, zullen de manier waarop prijzen voor de beste eigenschap, documentaire en korte film en elk begiftigd met 1.000 is opnieuw bekroond met de hoogste prijs queer Jury Prize in Duitsland.

De internationale jury, met inbegrip van de Canadese filmmaker Bruce LaBruce en de directeur van de Amsterdamse Transgender Filmfestival TranScreen, Paul ter Veld- zullen present zijn. Ook de randactiviteiten waren de moeite waard.
Bron / auteur : Gaybars.eu

Bars en clubs in Hamburg
       

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .