11de Hustlaball 2013 BerlinBerlin. Hustlaballweekend als vanouds.

We mogen alweer spreken van de 11e hustlaball, nadat dit evenement in 2003 naar Berlijn gebracht is. Dankzij de vrijheid die Berlijn kent is het uitgegroeid tot de bekendste Hustlaballfeest van de wereld.

Dit jaar mochten we alweer genieten van een heel weekend vol vermaak. Op donderdag was de aftrap in cruiseclub Connection. Op vrijdagavond word het duidelijk waarom dit weekend zo speciaal is. Dan komen vele bekende sterren uit de gayscene bijeen om vervolgens in de kitkatclub op te treden. Dit en de opslepende muziek van de bekende dj’s uit de circuitscene zorgde voor een sensuele en unieke sfeer.

Zaterdag werden vele partyanimals met de taxi naar de Malzfabriek gebracht. Daar werd vooral gefeest tot in de vroege uurtjes.

Zondag was de closingparty in Gmf, waar het reguliere publiek, het Hustlaballpubliek ontmoette. Met twee dansruimtes, waar pop en house muziek gedraaid word, is er voor ieder wat wils. Het hele weekend door waren Sauna’s dag en nacht open en hadden bepaalde bars hun eigen feestjes.

Hustlaball heeft ontzettend veel te bieden en je komt kortweg tijd te kort. Er is genoeg reden om volgend jaar in het derde weekend van oktober naar Berlijn te gaan!
Bron / auteur : Jason
Foto: Mark


Bars en clubs in Berlin
       

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .