Het eerste homo-oktoberfest in KeulenKöln. Op 4 oktober 2013 is de eerste homo-oktoberfeest van Keulen in de Sartory Säle .

Grote jongens in leren broek, strakke meiden in Dirndl, een fan van de originele Lichtsteiner, witte worst, zoutjes en Hofbräuhaus bierfeest, gewoon alles wat de hartslag sneller maakt.

Daarvoor moet je niet naar München gaan. Ook in Köln hebben ze nu hun Homo Oktoberfest.

De makers van de AVENUE CHRISTMAS presenteren de eerste gay & lesbian Oktoberfest Keulen. De avond zal de prachtige BABY BUBBLE uit München komen en in Keulen zijn en ondersteund worden door veteraan Sophie Russell. De Sartory zalen worden omgetoverd voor een avond in een echte Beierse festival tent. De muzikale sfeer zorgen Kölsche sterren zoals de Funky Marys, Uwe Engel en kleur.

Een bont, veelvoudig en vurig programma met heel wat live-acts wacht de bezoeker. Behalve de Liechtensteiners gaan er ook de Funky Marys, Colör en Uwe Engel, een directe kopie van DJ Ötzi, optreden.

Natuurlijk is er echt Wies'n-bier en Beierse lekkernijen.

Bron / auteur : Gaybars.eu

Bij elk verkocht kaartje krijgt iedere gast een drankjesbon ter waarde van 10,00 aan de avondkassa.

Bars en clubs in Köln
       

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .