Gayscene in wurggreep van belastingDortmund. De gay scène waarbij bepaalde lustige handelingen gebeuren zullen omvangrijke fiscale budgetten moeten reserveren.

Met een nieuwe "lust belasting" zullen steden in Noordrijn-Westfalen om maandelijks belasting te betalen ten groote van meer dan 8000 euro.

Voor de zaakvoerders in Dortmund en exploitanten van sauna's en cruisen bars zullen deze belastingen geven tot een financiële ondergang.

Dit betekent helaas ook voor de verschillende gay en lesbische zaken waaronder , onder alle bioscopen, sauna's en bars die nieuwe heffing zullen moeten betalen.

De belasting is vorig jaar gekomen om extra inkomsten te verkrijgen van bezoekers aan rendez-vous huizen aan de grensstreek en achterland. Ze zou een aantal miljoen euro kunnen opleveren aan verschillende gemeenten in Duitsland. De hoogte van de belasting wordt onder meer bepaald door de handelsopervlakte.
Bron / auteur : Gaybars.eu

Bars en clubs in Dortmund
       

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .