Gay pride Berlin Stadtfest en paradeBerlin. In juni is de gay maand in Berlijn. Er is dan de gay CSD pride in Berlin die duizenden bezoekers heeft uit heel de wereld. Er zijn verschillende eventementen. De bekenste is de Stadtfest en de Parada. De reeds 20ste Stadtfest was dit jaar op 15/16 juni 2012. Het stadtfest had zijn oorsprong met de oprichting van een gay vereniging `Regenbogenfonds` in Berlijn. Een jaar later in 1993 organiseerde deze vereniging hun eerste stadtfest voor gays. Van het jaar erna werd het al een 2daags evenement met bier,parties,worsten en veel muziek, toespraken, optredens en veel bezoekers. In 2012 verwacht men meer dan 400.000 bezoekers. Zaterdag was er een natte start met een paar regenbuien, maar dat stoorde de vele bezoekers niet die in de vele kraampjes in de straten schuilden. Zondag was een zonnige dag en iedereen liep feestend, hand in hand, rond de bekende gaystraten van Berlijn. Een week later is er dan de bekende CSD parade in centrum van Berlijn. Wegens straatwerken heeft de parade een totaal andere route dan voorbije jaren. Voor de eerste keer gaat de parade door de straten van voormalig East-Berlin. De parade is op 23 juni en start op de Brandenburger Tor. Er zijn in beide evementen vele party`s tot te vroege uurtjes. De Gay pride CSD van Berlijn is er voor de vele gays van Berlijn en voor de vele bezoekers aan Berlijn.
Bron / auteur : Mark

Bars en clubs in Berlin
       

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .