Gay Carnival in KeulenKöln. Carnaval in Keulen is één van de hoogtepunten van deze Duitse stad. Iedereen loopt verkleed rond in de stad die gek aan het worden is. In de vele gaybars in de stad zijn er speciale carnaval feesten voorzien die druk bezocht worden.

Absoluut zijn de bars en kroegen rond de Schaafenstrasse zeer bekend voor hun carnaval feestjes. Ook in de Pipinstraat en Heumarkt zal de carnavalsfeer niet ontbreken.

Voor de spontane bezoeker is er de Rosa Ball in de Stadthalle Köln-Mulheim als alternatieve party. Ook is er de GreenKomm Carnaval Special en de Carnival Nights in Club Venue. Carnaval in Keulen is uiteraard bekend door zijn kleurrijke parade tijdens Rosenmontag. Dit is het hoogtepunt van Carnaval met meer dan 250.000 bezoekers.

Carnaval in Keulen begint al reeds donderdag en stopt op de avond voor as-woensdag met de poppenverbranding die ook feestelijk gevierd wordt. Doorheen de parades en optredens van zanggroepen. Er wordt gefeest tot de vroege uurtjes.
Bron / auteur : Gaybars.eu


Speciaal voor Carnival Weekend vragen sommige bars geen inkom en zijn er vaak geen verplichte dresscode. (uiteraard ,iedereen is al verkleed).
Vaak gaat men hoppen van één bar na een andere.

Bars en clubs in Köln
       

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .