David Bö uit Keulen is de eerste Mister AvenueKöln. Dit is het. David Bö (20) uit Keulen is de eerste Mister Avenue winnaar. Hij won een professionele fotoshoot voor zijn eerste lookbook en een reis voor 2 personen naar Berlijn voor "gay night at the Zoo" en nog veel meer. Julian Wonn und Marcel Kaiser hebben respectievelijk de 2e en 3e plaats. De finale was geweldig.

Het was een schitterende show en wedstrijd, wat alleen mogelijk is in Keulen. En vaak verrassend ook. De meningen van het vakjury en het publiek kan soms verschillen.

In de voorronde van Mister Avenue verkiezingen kwamen uit 18 kandidaten , vier finalisten. De voorrondes vonden plaats elke zondag in de 4 weken voor de finale op de "Christmas Avenue Köln".

En we hebben ook een tweede winnaar. De Christmas Avenue Köln zelf. De homo- en lesbo Kerstmarkt op de Schaafenstrasse in Keulen heeft 21,5 procent van de stemmen gekregen in de poll en werd, volgens onze kijkers de meest prachtige kerstmarkt in NRW! de 1ste plaats.

Het Christmas Avenue Köln zegt goede nacht. Het was geweldig. Tot volgend jaar.
Bron / auteur : Gaybars.eu


Proficiat aan David, die de verkiezingen won met Mister Avenue 2014! Proficiat ook aan Julian voor de tweede en Marcel voor de derde plaats.

Bars en clubs in Köln
       

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .