DESTINATION in KeulenKöln. 10 maart, de meest verwachte datum om te onthouden. DESTINATION grand opening in Keulen (Köln). Party Event. Gear up, zet je sneakers op en maak je klaar om de dansvloer in vuur en vlam te steken met een schitterende opening. Drie internationale DJ sensatie om u te slijpen zweten en het pompen van zonsopgang tot zonsondergang.... Een hybride van internationale evenementen helemaal vanuit Canada naar Parijs, van Londen naar Rome, van Stockholm naar Brussel en ten slotte in Keulen. Markeer uw agenda, Spice up je 's nachts en voel de beat met onze internationale DJ's en performers Chippendale. Keulen overgang van de homo-hoofdstad van Duitsland tot populaire circuit evenement en toeristische bestemming lang verwacht. In combinatie met tijdloze van de stad infrastracture, goedkoop eten en drinken faciliteiten, winkels bestemmingen en vriendelijke open-minded mensen duidelijk te stellen Keulen als een echte bestemming. Met onze DJ line-ups, DJ Micke Hi wiens populariteit steeg uit geheel Europa, Canada en het Verenigd Koninkrijk; Andrei Stan met zijn opmerkelijke mixen die ingesteld Verenigd Koninkrijk, Keulen, Parijs, Brussel en Rome de belangrijkste clubs en na uur bestemmingen in brand, en onze zeer eigen home grown lokaal talent DJ Rony wie het maken van zijn opmerkelijke breuk overkant van Duitsland en internationaal dit jaar. Muziek keuze is echt een opmerkelijke avond om te onthouden. Matinee voldoet Propaganda voldoen La Demence voldoet Splash voldoet Mezzo Giorno voldoet aan GMF alles in een. Niet alleen uw gewone gebeurtenis...... het is jouw belangrijkste bestemming! geen gedoe, geen drama gewoon pure dance feest voor iedereen. DESTINATION Shullte bus van: Rudolfplatz) voor Iron Club
Bron / auteur : Party Queer

       

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .