Breekpunt in 23 jaar Tom's SaloonHamburg. Na bijna 23 jaar komt er in Tom's Saloon (Hamburg) een breekpunt. Om gezondheidsredenen heeft Harald Gressl ,vorige eigenaar en beheerder ,besloten om de bar te overhandigen de aloude werknemer David Schneider.

Tom 's Saloon is één van de oudste bars in de stad , werd de "Tom's" , beroemd in de wereld om zijn grootste prive-collectie van tekeningen van de kunstenaar Tom of Finland.Bekend na de opening in 1974 werd de bar al snel nationaal als internationaal bekend, met name in de leer scene. Zelfs vandaag is deze de plaats voor de meest geprefereerde locatie voor homo's uit de hele wereld ,die naar Hamburg komen. Met de verandering van de tijd en sinds de versoepeling van de strikte dress code een paar jaar geleden ,is de bar in de eerste plaats een ontmoetingsplaats voor homo's uit leer scene van alle leeftijdsgroepen en gebieden. De lange-time medewerker van "Tom's" , David Schneider , die bekend en verknoopt is door zijn titel van Mr Leather Hamburg 2010 en Duitse Mr Leather 2010 ,is hij ook ver buiten de grenzen van Hamburg bekend , zal de bijna 40 -jarige succesverhaal van blijven Tom 's Saloon verderzetten. Veranderen zal men echter niet hier. De "Tom's" zelf behoudt zijn karakter en zal blijven wat het nu is : een van de vlaggenschepen van de gay scene in Hamburg.
Bron / auteur : Gaybars.eu


       

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .