4de HustlaBall Circuit Party Weekend BerlijnBerlin. Het is nu officieel: De 4de HustlaBall Circuit Party Weekend Berlijn van 17-21 oktober 2013. Naast vele andere evenementen in diverse locaties zijn in de Duitse hoofdstad twee van de grootste party's , de 11de HustlaBall-Berlin en de 7de SALVATION-BERLIN gebeuren.

De volledige Party Weekend De prelude begint op donderdag met receptie in het Axel Hotel. Vrijdag begint in Kitkatclub met de awards show van de vijfde HustlaBall-Awards. Direct na de awards show zal de elfde HustlaBall Berlijn plaatsvinden, 'het origineel in Europa', benadrukt gastheer Sascha, met vele top-dj's en internationale live-dansers en volwassen voorstellingen die alleen mogelijk zijn in Berlijn.

Op zaterdag komt de zevende SALVATION-BERLIN tot leven in de uitbundig versierde Malzfabrik met internationale dj's en show-acts.

Zondag wordt afgesloten met de Extase voldoet Apollo Splash Club. De sauna is geopend non-stop het hele weekend.

Vanaf 11:00, de GMF Club opent zijn deuren en sluit het feestweekend. Het gerucht gaat dat er een Na-Closing-Party zal zijn , maar dat onthullen we iets later.

Over de HUSTLABALL en Salvation-Berlijn: Hustlaball eerst debuteerde in 2002. De HustlaBall-Award, Europa grootste adult award, werd toegekend aan de beste acteurs, studio's, films en websites sinds 2008. Het feestweekend is gericht op alle party people und clubbers van de gay scene (maar zeker niet exclusief voor gays).

Sinds 2010, heeft het concept van de SALVATION-BERLIN is het aanbieden van uitsluitend eersteklas producties met uitgebreide decoraties en stijlvolle rekwisieten, gecombineerd met de vernieuwende klanken van beroemde internationale dj's.

Bron / auteur : Gaybars.eu

Bars en clubs in Berlin
       

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .