38ste CSD Berlijn gaat verkiezingsjaar in voor meer rechtenBerlin. Meer dan 750.000 bezoekers op de zonnigste Berlin Pride in jaren.

Met een radicale motto "Bedankt voor niets" van de 38ste CSD Berlijn gaat in dit verkiezingsjaar op gang. Ondanks veel successen zijn we nog ver verwijderd van een echte gelijkheid. Voor het openen, adoptie voor allen, het herstel van onder § 175 veroordeelden, veiligheid voor queer Ontsnapte? Geen. Dit jaar sluiten we met dankbaarheid voor de kruimels.

De CSD begint om 12:00 op Ku'dam (hoogte van Joachimsthalerstrasse) met de opening door de burgemeester van Berlijn, Michael Müller. Hij wordt bijgestaan door een aantal ambassadeurs * binnen en de huidige Miss * ter CSD Stella Destroy. Na de openingsceremonie, de demo parade start rond 12:30 in beweging en trekt uit de Kurfürstendamm via Wittenbergplatz, Nollendorfplatz, Lützowplatz en Siegessäule en de Brandenburger Tor.

CSD parade ging ditmaal plaats in juli wegens het Europees voetbal in juni. De route was weer de oude bekende route van K'dam naar Branderburger Tot waar een podium stond en een Gay Village. Dit maal had CSD Berlin gelukt om nu de zonnigste CSD Berlin in laatste jaren te hebben.

Maar liefst 40 wagens en vele groepen deden mee met de parade.Er waren kleine personen die haatboodschapen riepen naar de parade en toesprekers , maar deze werden direct verwittigd om de orde niet te verstoren. Dit laat zien dat de Gay Pride nog steeds nodig is. Ook werd er het grote doek gedragen met de 70 landen waar homo's vervolgd worden voor hun geaardheid. Ook groepen van andere gay prides in de wereld waren aanwezig.

Voor meer informatie over de deelnemers aan de parade op de link hieronder of zie video.

Werd de CSD pride Berlin onderbroken wegens de schietpartij avond ervoor in München ? Er werd druk gepraat over de Gay parade in Berlijn met betrekking tot de veiligheid naar aanleiding van de schietpartij in München dag ervoor. Men heeft besloten om de parade toch te laten doorgaan , met extra politiebewakking. Alles verliep veilig.
Bron / auteur : Mark Verbeeck

       

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .