3000 deelnemers op Frankfurt Pride ParadeFrankfurt. Habemus Homo (*) was het motto voor CSD 2013. In de achtergrond is de wet die in kwestie is nog steeds gevraagd om de gelijkheid van homoseksuele, transgender en transseksuele mensen in Duitsland, niet alleen in de belastingen, maar ook en vooral over de grenzen heen, zoals nunde huidige ontwikkelingen in Rusland bevestigen.

En de homo verwijst niet alleen naar de aangegeven homo, maar ook op de oorspronkelijke betekenis man.

Hier willen we ook een voorbeeld van solidariteit te stellen over. Want overal waar mensen ongelijk worden behandeld, moet actie worden ondernomen!

Een tweede aanwijzing geeft een cursus over de huidige gebeurtenissen in het Vaticaan en hebben nog steeds discriminerende houding van de katholieke kerk tegen homoseksuele mensen.   Zelfs de nieuwe paus Franciscus genoemd homoseksualiteit een aanval op Gods plan. In dit opzicht is er ook geen opening en geen einde aan de discriminatie is van een kerk die anders zal aanspraak maken op zijn christen te verwachten.

Zoals elk jaar, is één van de hoogtepunten van de CSD van de verloting van aids Hilfe Frankfurt am Main.   Niet alleen dat zijn er leuke prijzen te winnen of gadgets maar   de opbrengst van de loterij gaat ook naar AIDS Hulp en daarmee belangrijke ondersteunende projecten.
Bron / auteur : GayQ

Foto's: (c) Gerhard Sch


(*) Habemus homo : Ik ben een Man

Bars en clubs in Frankfurt
       

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .