22ste Lesbisch-Schwules Stadtfest BerlijnBerlin. Voor de 22e keer organiseert de Regenboog Fonds , Europa's grootste holebi stadfeest. Meer dan 450.000 bezoekers worden verwacht over een oppervlakte van 20.000 vierkante meter. Klaus Wowereit en Elizabeth Ziemer open het stadsfeest op de 'main stage'. Op beide dagen is het moeilijk om elke dag tot laat in de nacht het gebied rond Nollendorf in de meest populaire uitgaansbuurt van Berlijn rond te lopen. Er zal een gevarieerd podium programma zijn met optreden van Duitse en internationale bands van alle genres op verschillende platforms. Voor de 19e keer zwaaien aan het Schöneberg stadhuis , de regenboog vlaggen ter gelegenheid van lesbiennes en homoseksuelen Stad Festival en de Christopher Street Days (CSD) dit jaar. De vlaggen worden gehesen op 12 juni 15:00 uur. Het festival biedt bezoekers een breed scala aan informatie en kraampjes waar een verscheidenheid aan eetgelegenheden zijn , in een scène met gezellige biertuinen , cocktail en champagne bars en een gevarieerde keuken. Echter , de drukte van het stadsfestival is de 'main stage'. En een van de absolute hoogtepunten is ook dit jaar de beroemdheid talkshow 'The Wild Sofa'. Gerhard Hoffmann en zijn charmante assistente Tilly van Creutzfeldt-Jakob en Giselle d' Apricot gaan op zaterdag tussen 15-16 uur hun gasten uit politiek en cultuur door hun tempo jagen. (in Duits) Een gevarieerd programma van rock tot pop , hip zaterdag en zondag om 23 uur tot 22 uur. En de homobars al doen hun deuren vroeg open voor hun bezoekers , vrijdag tot zondag. Een ideaal moment om de Gaybars rond de bekende Motzstrasse te bezoeken want meeste doen echt hun deuren open voor bezoekers.
Bron / auteur : regenbogenfonds


22. Lesbisch-schwules Stadtfest Berlin op 14. en 15. Juni 2014 (weekend voor de CSD Parade).

Bars en clubs in Berlin
       

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .