1e Pleasure Winter Circuit Keulenkoln. Van 30 november 2012 tot zondag 2 december 2012 breek de hel los in de Rijn metropool. Er zijn 8 partijen voor het Circuit party. Zo is er de legendarische Cockpit met dit keer in de totaal vernieuwde Bootshaus, de Pop-Classic 'Poptastic' aan de Venue en in Keulen de populaire, 'Closer 2 Heaven' in het nog meer populair Loom.   Naast de officiële Closing party 'Closer 2 Hell' op de onlangs geopende Zimmermanns, zal als een kers op de taart,een eigen Afterhour in hotspot Club Vanity.

Het Circuit doet zijn naam eer met 'Pleasuredome' die Keulen verandert in een tempel van plezier met haar groots programma. Bears en hun Bearpride zullen de donkere zijde van de hoofdstad van de homo's en lesbiennes vieren als een gek. Op de drie dagen van het Circuit, zal je kunnen ontspannen in Keulen in zijn eigen gaybar cultuur.   De KERSTMIS AVENUE, de eau de cologne van Koln , heeft zijn eerste queer Kerstmarkt in de barscene van Schaafenstraße en de Rudolfplatz op vrijdag tot zondag. Deze 'iets anders' Kerstmarkt is gebaseerd op een moderne, pre-kerst sfeer met unieke licht ontwerp, sfeervolle muziek en queer optredens op hun eigen showstage, en biedt hierbij een geweldige kaderprogramma voor de Winter Circuit. <br/ > Keulen is altijd een bezoek waard. Maar dit jaar meer dan ooit! In het eerste weekend van december de haar deuren opent in Gay captial Cologne.
Bron / auteur : Cuitcuit

 
Foto's: FB

Bars en clubs in koln
       

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .