1 miljoen bezoekers aan GayPride Keulen 2013Köln. Zo veel bezoekers als nooit tevoren: Met een record van de Christopher Street Day parade is gegaan op zondagavond op 07 jul 2013 beëindigd in Keulen.   Ongeveer een miljoen mensen waren op de weg, om de demonstratie parade te volgen voor de rechtsgelijkheid van homo's en lesbiennes.

Traditioneel luidt de Fantasy Pride in Phantasialand op 22 Juni de twee weken Pride in. Het afgelopen weekend is traditioneel de parade finale.

Van 5 tot 7 Juli viert de oude stad Keulen ,de 2de grootste gaystad in Duitsland (na Berlijn).

Aan het begin van de CSD Pride weekend op vrijdag is er de Cologne Aids Gala en een groot feest voor de PartyAnimals in de bekende clubs en feestzalen.. De grote parade is traditioneel op zondag en zeker op 7 juli was het een zeer warme zonnige dag.

De Keulen CSD_Parade heeft uiteraard plaatsgevonden , maar het heeft toch problemen geleverd om alles nog een keer te organiseren. De parade werd eerst afgelast en om alleen dan opnieuw te geregistreerd onder een nieuw bestuur. Net zoals is gebeurd in Londen Prides zijn er altijd problemen met de grootte van de parade. De gaybars in de Gay Bermuda Driehoek had veel publiek en traditioneel ook een straatfestival. Een Gaypride die veel beloofd in een verkiezingperiode. We zullen zien wat het zal opbrengen.
Bron / auteur : Gaybars.eu

Bars en clubs in Köln
       

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .