betoverend huwelijksaanzoek tijdens Beauty and the Beast musicalGent. Als we de media mogen geloven, is 2016 niet echt een topjaar geweest. Maar het jaar afsluiten in mineur is een 'no go' moet Lorenzo Martens gedacht hebben. Hij vroeg zijn vriend Sander Gerritsen, in aanwezigheid van Josje Huisman, Jan schepens en meer dan 3000 getuigen, op een sprookjesachtige manier ten huwelijk tijdens de musicalvoorstelling 'Beauty and the Beast' in Flanders Expo Gent.

"Ik wou altijd al iets heel speciaal doen voor mijn vriend Sander," vertelt een dolgelukkige Lorenzo, "Sander is een enorme fan van de musical 'Beauty and the Beast' en omdat ik mijn aanzoek groot wou aanpakken, contacteerde ik Marmalade, het productiehuis achter de musical.

Het productieteam was meteen bereid om mee te werken en de musical voor ons een nog betoverender einde te geven. 'Beauty and the Beast' is immers een van de populairste sprookjes van het moment, maar het heeft eveneens een mooie betekenis in onze relatie.

Mijn vriend deed een aantal jaar geleden auditie bij Hollands Got Talent en zong 'If I Can’t Love Her' bij de audities. Dit is een nummer uit de musical. Ik was toen werkzaam in de productie van het programma en zo is de vonk overgeslagen…"

Tijdens het slotapplaus ging Lorenzo het podium op en vroeg hij zijn niets vermoedende vriend ten huwelijk. Zowel de cast als het verraste publiek reageerde uitbundig. Het verloofde stel kreeg vervolgens een glas champagne om na te genieten achter de schermen.

Bron / auteur : Jens
Foto: Jensen 2016 eindig nog met een mooi verhaal .

Bars en clubs in Gent
       

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.

LeatherPride Belgium 2018 Voor de negende editie van de LeatherPride Belgium in 2018 gaat het verder op weg naar een hoger niveau. Elk jaar worden er veel nieuwe en innovatieve initiatieven aan het programma toegevoegd.

Mister Gay Belgium en Vlaamse Vereniging Autisme starten zichtbaarheidscampagne Mister Gay Belgium 2017 Jaimie Deblieck leeft met autisme. en maakte zijn coming-out en (zelf)aanvaarding moeilijker.Deblieck wil zijn boodschap blijven verspreiden met als doel de aandacht te vestigen op de problematiek en taboe rond autisme.

Mr Leather Europe Joe King over 'everyone wellcome' 'Everybody Wellcome' probeert kwesties rond het gebrek aan inclusiviteit in de Europese leerscene aan te pakken. Een visie door Mr Leather Europe Joe King.

Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen en uitgemaakt voor 'f*cking homo' dag na de voorstelling van de nieuwe finalisten van Mister Gay Belgium.

Mister Gay Belgium-finalisten blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Mister Gay Belgium-finalisten 2018 kozen ervoor om te blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Het programma is zeer veelzijdig.

De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten zijn bekend. Ze zijn de deelnemers voor de titel van Mister Gay Belgium 2018 die zal verkozen worden op zaterdag 2 juni 2018.