café Twilight gaat terug open op 2 augustusAntwerpen. Holebicafé Twilight heeft nieuwe eigenaars en de zaak heropent op woensdag 2 augustus met een feestelijke receptie.ex-uitbater Jeffrey Wuytack zoekt andere uitdagingen.

Holebibar Twilight is gekend in de gayscene in Antwerpen. Een eerste leven was in de Van Schoonhovenstraat , daarna aan de MAS onder andere naam en heropende onder de oude naam Twilight in 2014 aan het Theaterplein.

De zaak werd zeer populair zeker in de weekends met de marktdagen en de vele feestjes aan het terras met optredens van bekende artiesten. Homocafé Twilight werd verkocht door ex-uitbater Jeffrey en Christophe gaan voor een nieuw avontuur.

De nieuwe eigenaren Thomas en Nico willen de huidige sfeer behouden met de charme van het bruine café en de nabijheid van de Theaterplein.

Het grote probleem van de Twilight is de beperkte ruimte binnen. Maar daarvoor hebben ze een groot buiten terras voor het zeer openlijk publiek.

Maandag en dinsdag is de Twilight gesloten, maar de gezellige open sfeer die laat je nooit los.
Bron / auteur : markverb

  
Foto's: gaybars


opening op woensdag 2 augustus.

website link Twilight

       

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.

LeatherPride Belgium 2018 Voor de negende editie van de LeatherPride Belgium in 2018 gaat het verder op weg naar een hoger niveau. Elk jaar worden er veel nieuwe en innovatieve initiatieven aan het programma toegevoegd.

Mister Gay Belgium en Vlaamse Vereniging Autisme starten zichtbaarheidscampagne Mister Gay Belgium 2017 Jaimie Deblieck leeft met autisme. en maakte zijn coming-out en (zelf)aanvaarding moeilijker.Deblieck wil zijn boodschap blijven verspreiden met als doel de aandacht te vestigen op de problematiek en taboe rond autisme.

Mr Leather Europe Joe King over 'everyone wellcome' 'Everybody Wellcome' probeert kwesties rond het gebrek aan inclusiviteit in de Europese leerscene aan te pakken. Een visie door Mr Leather Europe Joe King.

Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen en uitgemaakt voor 'f*cking homo' dag na de voorstelling van de nieuwe finalisten van Mister Gay Belgium.

Mister Gay Belgium-finalisten blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Mister Gay Belgium-finalisten 2018 kozen ervoor om te blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Het programma is zeer veelzijdig.

De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten zijn bekend. Ze zijn de deelnemers voor de titel van Mister Gay Belgium 2018 die zal verkozen worden op zaterdag 2 juni 2018.