World AIDS DayAntwerpen. Het aantal nieuwe HIV-diagnoses bij gays (homo en bi-mannen) in Vlaanderen blijft dalen met 3%. Op Belgisch niveau is er een stijging van 5 % waargenomen.

Met deze cijfers van het Wetenschapelijk Instituut Volksgezondheid , wil ook Mister Gay Belgium en docent aan de Thomas More Hogeschool , Raf Van Puybroeck (22) zich blijven inzetten op het promoten van condoomgebruik en de boodschap 'Laat je regelmatig testen ' nog meer uit de taboesfeer te halen.

Er worden ondermeer door het Vlaams expertisecentrum Sensoa al heel wat initatieven en acties ondernomen om mensen bewust te maken en uitgebreid te informeren over de gezondeheid.

Raf had naar aanleiding van de World Aids Day op 1 december zijn steentje bijgedragen door zelf in het centraal station van Antwerpen rode lintjes uit te delen om zijn solidariteit te tonen aan mensen met HIV en Aids. Hij wil daarnaast een oproep doen om zorg te dragen voor je lichaam en hoopt dat iedereen zich regelmatig laat testen.

In andere locaties in het centraal station en andere stations werden gelijke acties ondernomen door het Roze huis en andere homo organisaties met het uitdelen van litjes aan de reizigers.

1 december Wereld Aids Day.

Bron / auteur : Gaybars.eu


Bars en clubs in Antwerpen
       

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.

LeatherPride Belgium 2018 Voor de negende editie van de LeatherPride Belgium in 2018 gaat het verder op weg naar een hoger niveau. Elk jaar worden er veel nieuwe en innovatieve initiatieven aan het programma toegevoegd.

Mister Gay Belgium en Vlaamse Vereniging Autisme starten zichtbaarheidscampagne Mister Gay Belgium 2017 Jaimie Deblieck leeft met autisme. en maakte zijn coming-out en (zelf)aanvaarding moeilijker.Deblieck wil zijn boodschap blijven verspreiden met als doel de aandacht te vestigen op de problematiek en taboe rond autisme.

Mr Leather Europe Joe King over 'everyone wellcome' 'Everybody Wellcome' probeert kwesties rond het gebrek aan inclusiviteit in de Europese leerscene aan te pakken. Een visie door Mr Leather Europe Joe King.

Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen en uitgemaakt voor 'f*cking homo' dag na de voorstelling van de nieuwe finalisten van Mister Gay Belgium.

Mister Gay Belgium-finalisten blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Mister Gay Belgium-finalisten 2018 kozen ervoor om te blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Het programma is zeer veelzijdig.

De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten zijn bekend. Ze zijn de deelnemers voor de titel van Mister Gay Belgium 2018 die zal verkozen worden op zaterdag 2 juni 2018.