Sandro Cossero is Mister Leather Belgium 2017Antwerpen. Sandro Cossero uit Antwerpen werd tijdens het indoor Gayevent Darklands, van Leatherpride Belgium, verkozen tot Mr Leather Belgium 2017.

De punten werden verdeeld 50/50 onder het pubiek en de jury waaronder Arthur Peremans , David Bailey , Georges Peeters, Jeff Tucker en Joe King.Er waren vier leather kandidaten om Mister Leather Belgium 2016 Georges Peeters op te volgen: Mika ,Gert Jan, Jose en Sandro. De verschillende kandidaten hebben hun presentatie gegeven tijdens de Mister Leather Belgium verkiezingen en hadden ook een persoonlijke act.

De winnaar werd Sandro en heeft Italiaanse roots, komende uit Limburg en woont nu in Antwerpen. Hij is leerkracht van beroep.

De vorige winnaar van 2016 ,Georges Peeters ,zal België nog vertegenwoordigen op International Mister Leather in Chicago in mei 2017.

Op 14 oktober 2017 zal in Brussel de titel van Mister Bear Belgium 2017 plaatsvinden.

Bron / auteur : markverb
Foto: markverb


Bars en clubs in Antwerpen
       

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.

LeatherPride Belgium 2018 Voor de negende editie van de LeatherPride Belgium in 2018 gaat het verder op weg naar een hoger niveau. Elk jaar worden er veel nieuwe en innovatieve initiatieven aan het programma toegevoegd.

Mister Gay Belgium en Vlaamse Vereniging Autisme starten zichtbaarheidscampagne Mister Gay Belgium 2017 Jaimie Deblieck leeft met autisme. en maakte zijn coming-out en (zelf)aanvaarding moeilijker.Deblieck wil zijn boodschap blijven verspreiden met als doel de aandacht te vestigen op de problematiek en taboe rond autisme.

Mr Leather Europe Joe King over 'everyone wellcome' 'Everybody Wellcome' probeert kwesties rond het gebrek aan inclusiviteit in de Europese leerscene aan te pakken. Een visie door Mr Leather Europe Joe King.

Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen en uitgemaakt voor 'f*cking homo' dag na de voorstelling van de nieuwe finalisten van Mister Gay Belgium.

Mister Gay Belgium-finalisten blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Mister Gay Belgium-finalisten 2018 kozen ervoor om te blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Het programma is zeer veelzijdig.

De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten zijn bekend. Ze zijn de deelnemers voor de titel van Mister Gay Belgium 2018 die zal verkozen worden op zaterdag 2 juni 2018.