Ook regenboogzebrapaden in Antwerpen aan Suikerrui en MinderbroedersruiAntwerpen. Antwerpen krijgt ook voor Antwerp Pride regenboogzebrapaden. De locaties zijn voorziet voor Antwerp Pride met twee kruispunten van regenboogzebrapaden. De twee locaties zijn het kruispunt van de ­Suikerrui met de Ernest Van Dijckkaai en aan het kruispunt van Lange Koepoortstraat met de Minderbroedersrui en met de Sint-Paulusplaats.

De locaties zijn wel goed gekozen , namelijk het Steenplein waar Antwerp Pride zijn festival party houdt en aan de Minderbroedersrui die bekend stond als de nieuwe gaystreet in Antwerpen , rechtover Gaybar Que Pasa .

Ook in Brussel waren er tijdens de pride ook regenboogzebrapaden aan de Steenstraat.

De regenboogzebrapaden in Antwerpen zijn een initiatief van districtsraadslid ­Christophe Wuyts (Open Vld).

Bron / auteur : Gaybars.euBars en clubs in Antwerpen
       

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.

LeatherPride Belgium 2018 Voor de negende editie van de LeatherPride Belgium in 2018 gaat het verder op weg naar een hoger niveau. Elk jaar worden er veel nieuwe en innovatieve initiatieven aan het programma toegevoegd.

Mister Gay Belgium en Vlaamse Vereniging Autisme starten zichtbaarheidscampagne Mister Gay Belgium 2017 Jaimie Deblieck leeft met autisme. en maakte zijn coming-out en (zelf)aanvaarding moeilijker.Deblieck wil zijn boodschap blijven verspreiden met als doel de aandacht te vestigen op de problematiek en taboe rond autisme.

Mr Leather Europe Joe King over 'everyone wellcome' 'Everybody Wellcome' probeert kwesties rond het gebrek aan inclusiviteit in de Europese leerscene aan te pakken. Een visie door Mr Leather Europe Joe King.

Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen en uitgemaakt voor 'f*cking homo' dag na de voorstelling van de nieuwe finalisten van Mister Gay Belgium.

Mister Gay Belgium-finalisten blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Mister Gay Belgium-finalisten 2018 kozen ervoor om te blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Het programma is zeer veelzijdig.

De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten zijn bekend. Ze zijn de deelnemers voor de titel van Mister Gay Belgium 2018 die zal verkozen worden op zaterdag 2 juni 2018.