RedandBlue wordt overgedragen naar een jongere generatieAntwerpen. Het nachtleven van 17 jaar geleden is totaal anders geworden. Stichter Ludo Smits heeft besloten om zijn RedandBlue over te dragen naar een jongere generatie. Het nachtleven van, 22:00 uur tot 08:00 uur ,werd te zwaar voor de 63-jarige Ludo Smits. Ludo Smits heeft eerst begonnen met een open homobar 'Hessenhuis' (jaren geleden overgedragen aan andere eigenaar Lode) ,die totaal verschilde van de gesloten 'beldeur' bars in de Van Schoonhovenstraat toen.(de homobars in de van schoonhovenstraat zijn nu alle verdwenen sinds jaren). Na succesvolle jaren vond Ludo dat het nodig was om de zaak over te dragen.

Nourdin Ben Sellam was al 15 jaar werkzaam in de RedandBlue in verschillende functies. Laatste jaren was hij de manager van RedandBlue voor de dagelijke leiding. Met Nourdin zal er nu door Red&Blue een nieuwe wind waaien. Terwijl vroeger het een zuivere exclusieve discoteek voor homo's was , gaat er nu meer een discoteek worden voor iedereen worden.

Het naxchtleven is in afgelopen 17 jaar grondig veranderd en een exclusieve homo discoteek is niet meer nodig in deze 'smartphone' tijd.

Een naamsverandering zal er mogelijk komen in december om zo een breed mogelijk puliek aan te spreken. Het zijn moeilijke tijden voor de horeca en daarom zullen er een aantal herstructureringen doorgevoerd worden om te kunnen overleven. De 'men only' evenementen op minder regelmatige basis terugkomen omdat er nog steeds soms een nood is aan zulke evementen. De populaire concepten als de We ­Love Thursdays voor studenten, of de Studio54-discofeestjes blijven en zullen uiteraard worden aangevuld met nieuwe ideeën.
Bron / auteur : Mark Verbeeck
Foto: facebook

Bars en clubs in Antwerpen
       

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.

LeatherPride Belgium 2018 Voor de negende editie van de LeatherPride Belgium in 2018 gaat het verder op weg naar een hoger niveau. Elk jaar worden er veel nieuwe en innovatieve initiatieven aan het programma toegevoegd.

Mister Gay Belgium en Vlaamse Vereniging Autisme starten zichtbaarheidscampagne Mister Gay Belgium 2017 Jaimie Deblieck leeft met autisme. en maakte zijn coming-out en (zelf)aanvaarding moeilijker.Deblieck wil zijn boodschap blijven verspreiden met als doel de aandacht te vestigen op de problematiek en taboe rond autisme.

Mr Leather Europe Joe King over 'everyone wellcome' 'Everybody Wellcome' probeert kwesties rond het gebrek aan inclusiviteit in de Europese leerscene aan te pakken. Een visie door Mr Leather Europe Joe King.

Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen en uitgemaakt voor 'f*cking homo' dag na de voorstelling van de nieuwe finalisten van Mister Gay Belgium.

Mister Gay Belgium-finalisten blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Mister Gay Belgium-finalisten 2018 kozen ervoor om te blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Het programma is zeer veelzijdig.

De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten zijn bekend. Ze zijn de deelnemers voor de titel van Mister Gay Belgium 2018 die zal verkozen worden op zaterdag 2 juni 2018.