Red and Blue wordt Cargo ClubAntwerpen. Wees gerust , de iconische naam Red and Blue blijft bestaan alleen gaan deze over onder een nieuwe naam Cargo Club. Nourdin Ben Sellam werd de nieuwe eigenaar van Red&Blue, de beroemde club in het Schipperskwartier. Hij werkte er vijftien jaar, eerst als afruimer en daarna als manager. Sinds deze zomer treedt hij naar buiten als de opvolger van Ludo Smits, die de club de voorbije negentien jaar heeft uitgebaat.

Om mee te kunnen evolueren met de tijdsgeest van het nachtleven zijn er grote veranderingen gebeurd.De oude Red & Blue club werd verbouwd.

Een paar maanden geleden hebben we kunnen vernemen dat de Red & Blue overgenomen werd door nieuwe manager. Om mee te kunnen evolueren met de tijdsgeest van het nachtleven zijn ze intern al enkele maanden bezig geweest met grote veranderingen!

Ondertussen is het eigenlijk zover! De verfraaiingswerken zijn aan de gang en er zijn al een paar dingen gesloopt, heropgebouwd en andere speciale dingen werden geleverd!We krijgen een nieuwe club.

De naamsverandering werd intern besproken tot Cargo Club. De iconische naam Red & Blue blijft wel voortbestaan want deze heeft al 19 jaar lang mooie herinneringen gebracht maar deze naam zal enkel nog gebruikt worden voor gay events die zij zelf organiseren!

Red & Blue krijgt dus een overkoepelende naam Cargo Club.

Bron / auteur : Mark Verbeeck
Foto: Mark

opgelet ! door verbouwingen is er geen party op 7 januari 2017

Bars en clubs in Antwerpen
       

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.

LeatherPride Belgium 2018 Voor de negende editie van de LeatherPride Belgium in 2018 gaat het verder op weg naar een hoger niveau. Elk jaar worden er veel nieuwe en innovatieve initiatieven aan het programma toegevoegd.

Mister Gay Belgium en Vlaamse Vereniging Autisme starten zichtbaarheidscampagne Mister Gay Belgium 2017 Jaimie Deblieck leeft met autisme. en maakte zijn coming-out en (zelf)aanvaarding moeilijker.Deblieck wil zijn boodschap blijven verspreiden met als doel de aandacht te vestigen op de problematiek en taboe rond autisme.

Mr Leather Europe Joe King over 'everyone wellcome' 'Everybody Wellcome' probeert kwesties rond het gebrek aan inclusiviteit in de Europese leerscene aan te pakken. Een visie door Mr Leather Europe Joe King.

Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen en uitgemaakt voor 'f*cking homo' dag na de voorstelling van de nieuwe finalisten van Mister Gay Belgium.

Mister Gay Belgium-finalisten blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Mister Gay Belgium-finalisten 2018 kozen ervoor om te blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Het programma is zeer veelzijdig.

De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten zijn bekend. Ze zijn de deelnemers voor de titel van Mister Gay Belgium 2018 die zal verkozen worden op zaterdag 2 juni 2018.