Pride Night Festival (Antwerp Pride)Antwerpen. Na de Antwerp Pride Parade en Love United Festival was er ook een nacht party voorzien en afterparty. De officiële afterparty van Antwerp Pride is 'Pride Night', een samenwerkingsverband van verschillende party concepten in Antwerpen. De enorme locatie in de Antwerpse haven "De Shop" met met de aangrenzende rooms "Club Vaag" en "Velvet Lounge" is ook de perfecte locatie voor om dit evenement.

Party concepten : Extravaganza, Cafe De Love en Red & Blue met 2 van zijn eigen concepten "Propaganda" en "Obscura" (afterparty in Club Cargo..(Red&Blue)).

Verschillende muziekstijlen , de beste DJ's en groot opkomend publiek.

Voor de leermannen is in de buurt "Hard Night". Deze 13de editie vind nu plaats in Club Industrian ook op het Eilandje , niet ver van 'de Shop'.

Bron / auteur : Gaybars.eu


Antwerp_Pride_Parade_en_Love_United_Festival

Bars en clubs in Antwerpen
       

Gay Pride Belgium 2018 voor de 23e Belgian Pride verzamelde zaterdagmiddag meer dan 100.000 mensen in de straten van Brussel.

12 finalisten zullen strijden voor titel Mister Gay Belgium 2018 Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. 12 finalisten zullen strijden voor de titel in het Antwerpse Elckerlyc Theater.

De 10e editie van Gay Festival Namen De Holibi vereniging in Namen viert de 10e editie van een festival gewijd aan de diversiteit van homo geaardheid. Alles in het festivaldorp op de Place d'Armes.

Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films 16 film om te ontdekken, Evenementen om ervan te houden,Uitgenodigden te ontmoeten en Niet te missen feesten . Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films.

De IC trein naar Amsterdam / Brussel wordt tot 70 procent duurder Vanaf 9 april 2018 wordt de IC trein naar Amsterdam / Brussel wordt tot 70 procent duurder. Als je 7+ dagen vooraf een ticket koopt is er een vroegboekkorting .

Darklands en Leatherpride Belgium 2018 De Belgian Leatherpride mag weer records schrijven in haar boeken. De 9de editie was weer een groot succes en het opgekomen publiek kon genieten van schitterende shows en fantasie.

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.