Pride Night Festival (Antwerp Pride)Antwerpen. Na de Antwerp Pride Parade en Love United Festival was er ook een nacht party voorzien en afterparty. De officiële afterparty van Antwerp Pride is 'Pride Night', een samenwerkingsverband van verschillende party concepten in Antwerpen. De enorme locatie in de Antwerpse haven "De Shop" met met de aangrenzende rooms "Club Vaag" en "Velvet Lounge" is ook de perfecte locatie voor om dit evenement.

Party concepten : Extravaganza, Cafe De Love en Red & Blue met 2 van zijn eigen concepten "Propaganda" en "Obscura" (afterparty in Club Cargo..(Red&Blue)).

Verschillende muziekstijlen , de beste DJ's en groot opkomend publiek.

Voor de leermannen is in de buurt "Hard Night". Deze 13de editie vind nu plaats in Club Industrian ook op het Eilandje , niet ver van 'de Shop'.

Bron / auteur : Gaybars.eu


Antwerp_Pride_Parade_en_Love_United_Festival

Bars en clubs in Antwerpen
       

LeatherPride Belgium 2018 Voor de negende editie van de LeatherPride Belgium in 2018 gaat het verder op weg naar een hoger niveau. Elk jaar worden er veel nieuwe en innovatieve initiatieven aan het programma toegevoegd.

Mister Gay Belgium en Vlaamse Vereniging Autisme starten zichtbaarheidscampagne Mister Gay Belgium 2017 Jaimie Deblieck leeft met autisme. en maakte zijn coming-out en (zelf)aanvaarding moeilijker.Deblieck wil zijn boodschap blijven verspreiden met als doel de aandacht te vestigen op de problematiek en taboe rond autisme.

Mr Leather Europe Joe King over 'everyone wellcome' 'Everybody Wellcome' probeert kwesties rond het gebrek aan inclusiviteit in de Europese leerscene aan te pakken. Een visie door Mr Leather Europe Joe King.

Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen en uitgemaakt voor 'f*cking homo' dag na de voorstelling van de nieuwe finalisten van Mister Gay Belgium.

Mister Gay Belgium-finalisten blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Mister Gay Belgium-finalisten 2018 kozen ervoor om te blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Het programma is zeer veelzijdig.

De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten zijn bekend. Ze zijn de deelnemers voor de titel van Mister Gay Belgium 2018 die zal verkozen worden op zaterdag 2 juni 2018.

The work of REX Tentoonstelling REXWORLD retrospe De "work of REX" was hier in zijn tijd vooruit en een voorbode van onze homowereld vandaag. Op Leatherpride Belgium 2018 zien we van van 23 tot 25 februari 2018 een tentoonstelling.